ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ще один закарпатець "насильно" розпрощався із життям...

    24 апреля 2024 среда
    92 переглядів

    Вдосвіта 9 лютого розігралася вогняна трагедія на приватному обійсті в селі Лопушне Міжгірського району Закарпатської області. На пожежі загинув 59-річний господар.

    Відблиски полум’я у вікні літньої кухні побачив сусід близько пів п’ятої ранку. Він розбудив дружину, що мешкає в будинку поруч, а сам заходився вибивати двері в літню кухню, бо знав, що там може бути господар, який перебрався сюди жити. А дружина, тим часом викликала вогнеборців з районного центру.

    Наткнувся на непритомного господаря Михайло відразу при вході. Поки сусід виносив чоловіка на свіже повітря, прибули пожежні підрозділи. Начальник варти, оглянувши потерпіло, зрозумів, що допомогти йому вже ніхто не зможе.

    На думку пожежних експертів, до появи вогню призвів недопалок, який чоловік вирішив викурити перед сном. Цьому підтвердженням слугують і слова дружина, яка розповіла, що чоловік до цього вже двічі ледве не згорів через згубну звичку курити в ліжку. На жаль, чоловік так і не зробив правильних висновків, за що і поплатився життям.

    Прямі матеріальні збитки, заподіяні стихією, орієнтовно оцінюються у 20 тис. грн. Через те що пожежу помітили досить пізно, до прибуття рятувальників вогонь, поглинувши приміщення літньої кухні, зумів перекинутися й на хлів, що був прибудований поруч, повідомили у Центрі пропаганди ГУ МНС в Закарпатській області.
    25-річний закарпатець спалахнув Феніксом... Через чарку й цигарку
    У листопаді через куріння у ліжку загинули 6 мешканців Закарпаття
    На Закарпатті загинула людина. І знову — через цигарку!
    Закарпаття: За чарку і цигарку виноградівець ледве не розплатився власним життям

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору