ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Шуфрич перестал финансировать ФК "Закарпатье" ?

    29 апреля 2024 понедельник
    41 переглядів
    У "Закарпатья" серьезные финансовые трудности

    Как стало известно СМИ, владелец ФК «Закарпатье» Нестор Шуфрич перестал финансировать команду и клуб испытывает серьезные финансовые затруднения.

    На вопрос техническому руководству клуба, поборется ли ужгородский клуб за выход в Премьер-лигу чемпионата Украины последовал ответ, что пока не решится проблема с финансированием, говорить об этом не стоит.

    Соответственно, новых футболистов в команде, пока, не будет.

    Напомним, что «Закарпатье», набрав 38 очка, занимает третью строчку в турнирной таблице Первой лиги.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Закарпаття будет в Вышке в следующем сезоне, жаль на это ставки не принимают.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Уже Берегвідейк скоро буде більше фінансів від Гайдоша отримувати, ніж Закарпаття від Шуфрича тай у Закарпаття бази нема ніякої, взагалі якась команда - жебрак! Якщо подивитися, то в Берегова, Поляни Середнього є бази, поля, а "головна команда краю" бомжує....

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Подумаєш,написали неправду.Я у себе, на Закарпаттяонлайн і не таку туфту напишу.А коли хтось спростовує - я його забаню.Бо правду знаю лишень Я - Олег Диба,член клубу ужгородських гоміків.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    могли б братья балоги профинансировать.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    приплыли

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ко йсе такоє відів? Пропаде команда, ги суль у воді

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    У ФК "Закарпаття" чутки про фінансову скруту назвали брехнею і нісенітницями

    ФК «Закарпаття» - команда, яка завжди ставить перед собою високі цілі. Зокрема, пріоритетним завданням на сьогодні - це вихід до Прем’єр-ліги. Тому недостовірні публікації на інтернет-сайтах щодо припинення фінансування "Закарпаття" керівництво клуба вважає не чим іншим, як спробу очорнити єдину професійну команду у краї.

    Подібні статті, в яких йдеться про те, що клуб не буде фінансуватися – відверта брехня і нісенітниця, спрямована на дискредитацію ФК "Закарпаття". Жодного звернення до прес-служби клубу щодо надання подібної інформації не було. А аргументація на одному з сайтів щодо підтвердження новини у так званій технічній службі клубу не відповідає дійсності.

    Представників усіх ЗМІ просять перевіряти і уточнювати будь-яку інформацію, яка торкається житя клубу, у інформаційному відділіі ФК "Закарпаття"

    Команда розпочинає підготовку 20 січня в обласному центрі. Стандартно, упродовж перших трьох днів гравці пройдуть медогляд, та легкі тренування з поступовим збільшенням навантаження.

    Вже 25 січня підопічні Ігоря Гамули зіграють перший контрольний спаринг з срібним призером чемпіонату закарпатської області ФК "Середнє".

    4 лютого спаринг партнером ужгородців стане ФК "Поляна" (бронзовий призер обласного чемпіонату), а через два дні головна команда краю зіграє з збірною області. Склад останньої складатимуть гравці віковий ценз, який обмежений до 24 років.

    Наступні етапи підготовки команди розділені на три цикли і пройдуть в Угорщині, Туреччині та Криму. Наразі ведуть перемовини щодо спаринг-партнерів на цих зборах.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Мечтателю Интересно (Стандартно 20 січня в обласному центрі) Это где ?На "Стадеоне Авангард "? с которым ФК "Закарпаття" с сентября месяца не рассчитался за услуги и задолжал 129 000 тыс.грн! Работники стадиона до сих пор зарплату свою не получили!!!А Вы тут ФК "Закарпаття" размечтались!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Мечтать не вредно, но так точно,когда-то из-за недофинансировани команды и ушел тренер Кушлык,которому не заплатили зарплату. Ну,просто, нелюбит отдавать заработаные деньги Шуфрич. Тратить на себя да! Вот и дачу Хрущева заканчивает перестраивать, ну и хорошо развлекается в программе "Свитске життя"и зарубежем.
    Но есть и другая сторона медали,более правдоподобна. Скоре оседают деньги Шуфры в карманах Дорошенка. Любит он очень развлекатся в "Дубках".