ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Свобода" й "Батьківщина" вимагають люстрації у Держмитслужбі

    18 апреля 2024 четверг
    75 переглядів

    Сьогодні, 14 березня, близько 100 представників Львівської міської організації ВО “Свобода" пікетують засідання колегії Державної митної служби України щодо роботи митниць західного регіону, яке очолює голова ДМСУ Валерій Хорошковський. До них приєдналися близько 30 представників Личаківського районної організації "Батьківщини".Як прокоментував ZAXID.NET представник львівського БЮТу, який побажав не називати своє їм’я, у цьому конкретному випадку бютівці цілком підтримують вимоги "Свободи".

    Серед вимог пікетувальників - люстрація в Держмитслужбі України, припинення призначення на державні посади осіб, що себе скомпрометували і завершення демаркування та делімітації кордону України з Росією.

    Представники ЛМО ВО "Свобода" також протестують проти роботи на своїх посадах у структурах Держмитслужби першого заступника голови ДМС України Анатолія Гутника, колишнього голови Західної регіональної митниці, а водночас колишнього члена СДПУ(О) Тараса Козака та інших осіб.

    Тимошенко обдурила десятки тисяч українських матерів
    Закарпатську облраду пікетували націонал-демократи, вимагаючи засудити політичне русинство і демонтувати угорські пам’ятники в Мукачівському замку та Верецькому перевалі (РЕЗОЛЮЦІЯ)
    Націоналісти провели пікетування Секретаріату Президента
    Закарпатську облраду пікетують прибічники Тягнибока та КУНа, протестуючи проти встановлення угорського монументу на Верецькому перевалі

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору