ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У 2004 році на Закарпатті темпи розкриття та розслідування злочинів склали лише 56 відсотків

    23 апреля 2024 вторник
    54 переглядів

    На базі Мукачівського райвідділу міліції відбулася виїзна колегія УМВС в Закарпатській області. Зібранню передувало проведення стройового огляду.

    Як зазначив начальник УМВС в Закарпатській області Іван Прошковський, охайний зовнішній вигляд кожного працівника — одна зі складових підвищення іміджу міліціонера. Виступаючи на міліцейському форумі, він також зауважив, що у діяльності органів внутрішніх справ області є певні позитивні напрацювання. Однак наявні також недоліки та прорахунки. Зокрема, темпи розкриття та розслідування злочинів склали минулоріч лише 56 відсотків.

    Нижче своїх можливостей працювали і ряд колективів міськрайорганів УМВС. Низька активність роботи, неналежно налагоджена діяльність в першу чергу оперативних служб. Ефективнішою мала б бути робота по боротьбі з економічною злочинністю, особливо на пріоритетних напрямах, а також з незаконним обігом наркотиків.

    Не відповідає сучасним вимогам і профілактика. Кількість злочинів, скоєних у громадських місцях, значно зросла. Слабо розкриваються кримінально-карні діяння минулих років. У поточному році керівники міськрайорганів повинні зосередити увагу на організації роботи і наведенні належного порядку. Основним критерієм у їх діяльності повинна стати повага до людей, охорона прав, свобод та інтересів кожного громадянина.

    Керівник Закарпатського УМВС докладно зупинився і на заходах зі стабілізації оперативної обстановки у краї, чіткому налагодженні обліково-реєстраційної дисципліни, дотриманні законності, котрі б відповідали вимогам Міністерства внутрішніх справ. Торкнувся головний закарпатський міліціонер і професійної підготовки особового складу, яка повинна вийти у поточному році на якісно новий рівень.

    Віталій ПУМПИНЕЦЬ, Центр громадських зв’язків УМВС України в Закарпатській області.
    Закарпаття: Злочинність серед неповнолітніх зменшилась на 3,5%
    Боротися з економічною злочинністю треба жорстко!
    Від ефективної роботи правоохоронців - до наповнення бюджету
    Ужгород: корупцію та організовану злочинність можна здолати лише спільними зусиллями

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору