ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У закарпатському селі Грушево група молодиків із Галичини атакувала членів територіальної виборчої комісії

    22 мая 2024 среда
    30 переглядів

    У с.Грушево Тячівського району на Закарпатті група молодиків із Галичини атакувала членів територіальної виборчої комісії, серед яких - переважна більшість жінок. Варто віддати належне членам комісії, які мужньо захищалися. Не зважаючи на гучний скандал, що розв'язався на дільниці, все ж вдалося вберегти виборчі бюлетені і підрахунок пройде належним чином.

    А в с. Чинадієво Мукачівського району народний депутат України Віктор Балога та довірена особа Ющенка Василь Петьовка привели з собою близько 200 молодиків, за говіркою яких легко можна визначити, що вони є жителями Івано-Франківської та Львівської областей. Більше того, у селі стоять кілька автобусів із львівськими та івано-франківськими номерами, в яких знаходяться люди у формі, схожій на міліцейську.

    До села прибули спецпідрозділи правоохоронних органів, оскільки зафіксовано кілька телефонних дзвінків про намір невідомих штурмувати дільницю – найбільшу за кількістю виборців у Мукачівському районі.

    Отже, ранкові припущення про наміри нашистів зірвати вибори у Закарпатті починають набирати реальних обрисів. Що ж до агресивності народний депутатів Оробця та Хмари на виборчих дільницях області, то, очевидно, кожен із них має суто меркантильні цілі: після виборів у Мукачеві Оробцеві місцеві нашисти подарували розкішний будинок у цьому місті. Можливо його сусідом захотів стати і Хмара.

    Вісник
    На Закарпатті "Наша Україна" у боротьбі за перемогу переходить усі межі
    На Закарпатті клан Балоги готує захоплення бюлетенів
    У Мукачеві розкрито масштабну схему голосування за „мертвих” душ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору