ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Украинцев в очередной раз "обрадовали" снижением цены газа от Зеленского

    18 апреля 2024 четверг
    92 переглядів
    "Уменьшение" платежек ЖКХ при Зеленском обернулось их повышением

    Общественный деятель и глава Жилищного союза Украины Александр Скубченко пишет: "Нафтогаз" опубликовал "рыночные" цены на газ для населения с 1 августа. С 1 до 31 августа тариф "месячный" — 3240 гривен за тысячу кубов, что на 20% больше, чем в июле.
    И тариф "годовой" — 4730 гривен за тысячу кубов, что почти в два раза больше, чем в июле. Прибавьте к этому абонплату (тариф на доставку и распределение, который с 1 января увеличен почти в два раза), которую зимой обещали отменить.
    Вот такой он — "рынок газа". Вот такое оно — снижение платёжек ЖКХ при Зеленском.
    Конечно всем и особенно украинцам хочется верить в чудо, тем более, что его Зеленский обещает чуть ли не каждый день. Но «серьезным ребятам – олигархам» не до сантиментов – им деньги нужны!

     

    Под конец лета жителей Закарпатья ждут не очень приятные известия!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Сигизмунд Медичи

    Комментарий: 

    а як все добре починалося. Яйценюх говорив, що закуповувати з Європи дешевше ніж у Газпрома. У підсумку, нас постійно доять, розповідаючи про" ринкові " ціни, Про встановлення справедливої і остаточної ціни, яка, після цього, чомусь постійно зростає. Мабуть, ще не зовсім була справедлива і остаточна.
    Остаточне прощавай народу виходить все дорожче i дорожче, на жаль, влада набила собi кишенi нашими грошима i цього не відчуває зовсім. Зеро + Порошок (винні в нинішніх цінах) в опитуваннях набирають 40%. Як мило. Вони радi i вдячнi))) Ну як такий народ можна не доїти далі? Ти комуналку їм підняв вдесятеро, а вони все одно тебе підтримують. Казка, а не керівництво країною. Азіров не додумався як можна ефективно і корисно для себе керувати українцями, а ці швидко змiркували і тепер ще користуються популярністю. Головне не забувати з серйозними обличчями (прям бачу Кулявлоба, мародера і Му-му) постійно говорити, що українці розумний народ, головне мiж словами тримати паузу, а в очах біль і скорботу, а потім можна і в шикарні ресторани поїхати і там веселитися. Народ же вже свою картинку по ТБ отримав і всю трагічність ситуації відчув - на тиждень вистачить, а там знову розповісти старе або виставу про теракт показати. Адже люди люблять