ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: аби в оселях було світло і тепло, треба за них платити

    28 апреля 2024 воскресенье
    62 переглядів

    На останньому засіданні координаційного комітету по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю при голові облдержадміністрації було прийнято рішення щодо вжиття низки заходів, спрямованих на запобігання крадіжкам електроенергії. Що зроблено на виконання цього рішення на місцях, аналізували у четвер на селекторній нараді.

    Наразі, аби запобігти розраданню електроенергії, в районах створені спеціальні додаткові бригади, до складу яких увійшли як працівники РЕМів, так і правоохоронних органів. Проводяться рейди-перевірки населених пунктів. Як наслідок, майже щодня складається по 50-70 актів несанк-ціонованого використання електроенергії.

    Рівень проплати станом на 15 грудня склав: за електроенергію – 90 відсотків, газ – 103,5 відсотка, теплопостачання – 94,5 і водопостачання та водовідведення – 86 відсотків. Така динаміка, хоч вона і краща, ніж торік, керівника краю не задовольняє. Отож Іван Різак доручив посадовцям на місцях спільно з правоохоронцями щоденно працювати над цим питанням. Закарпаття не повинно в період опалювального сезону залишитися без тепла і світла.

    Вісник
    Антимонопольники Закарпаття — проти зловживань у житлово-комунальній сфері
    Обмежена подача газу в котельні міста Ужгород
    Закарпаття: Тепло в оселі краян забезпечують 114 котелень і 37 центральних теплових пунктів

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору