ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородцы, в 2012 году мэрия вас оштрафует на 95 000 гривен

    29 апреля 2024 понедельник
    29 переглядів
    В Ужгороде депутаты планируют даже штрафы

    Мэрия хочет оштрафовать ужгородцев на 95 000 гривен. Именно такую "цифру" запланировали депутаты в бюджете 2012 года.


    Городские власти Ужгорода планирует в этом году заработать 95 тысяч гривен на административных штрафах и других санкциях.


    Именно такая "цифра" указана в бюджете на 2012 год, - сообщает сайт Ужгородского городского совета.


    Правда, на каких именно нарушениях, - в бюджете не указано.


    Также, мэрия планирует наполнить казну за счет административных сборов и платежей.


    Вместе с доходами от некоммерческой хозяйственной деятельности эта сумма составляет 2 млн. 39 тысяч гривен.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    учитесь (привыкайте) парковаться по правилам,а то потом можете "наказывать" губами...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Хочешь всего и сразу, а получаешь ничего и постепенно.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Звертаємось до всіх порушників паркування "Нового району"!
    В "Новому районі" проглядається тенденція порушення паркування! Так, зокрема паркування на пішохідних доріжках, зелених зонах, при входах у під*їзди будинків і т.д. і т.п.
    Отже проводиться акція "нанеси шкоду автомобілю припаркованому у невідведеному на це місці". Якщо бачите таке порушення нанесить шкоду (поцарапайте, пробийте колесо, скло, скиньте з поверху маленький шарик з підшипнаки і т.п.), щоб знали, ЯК ПОРУШУВАТИ вАШІ ПРАВА. ПОЧАТОК АКЦІЇ ПОЧИНАЄТЬСЯ - НЕГАЙНО.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    В любом из нас спит гений. И с каждым днем все крепче...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ну ты "КАПУТ" в натуре долбо*б!!!Если я тебя увижу возле какой-то машины в новом районе,что ты "наносиш шкоду" я тебя там под ней и закопаю,вместе с твоими единомышленниками.Сразу видно по твоим записям,что ты неудачник, у которого никогда не было машины и не будет и тебя ЖАБА давит, что у тебя не хватает ума на нее заработать! А твоих мозгов хватает только на то чтоб придумать ерунду от которой в первую очередь пострадают те которые поведутся на твой дебильный рассказ ...и ты...безмозглый, и тогда тебе точно будет КАПУТ!!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ти не "капут", а "дибілоїд", це не методи боротьби і не вчи придурок людей такому, бо коли їх на місці зловлять власники авто і будуть їх "карати", хто вже на що спроможний, то ти козел за них не прийдеш вступатись, то тільки сцикуни тишком-нишком можуть пакостити. Ти в такому випадку не тільки не кращий за таких паркувальників автомобілей, а ще й злодій і підбурювач, коротше дибіл повний і безмозглий... і не розумієш взагалі до яких наслідків може призвести твоя дибільна акція...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    абсолютно згодна з Ларою. Мало того.цей коментар вин декилька разив розмистив на сайти.Недоумок. хай би краще подав пропозицию до миськради про збильшення мист парковок . так про це здогадатися сам неможе. на це треба мати мозги

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Та не переживайте ви так всі. Скоро ціна бензину буде як у Європі по 18 грн за літр, от тоді і пробки пропадуть, і машини більшій частині населення не потрібні будуть:) Навіщо парковки робити краще почати штрафувати за неправильну парковку, стіки грошей в бюджет можна буде заробити не лише заплановані 95 000 грн., а набагато більше. А водії в місті більшість сволочі він ніколи не хоче пройтись 100 метрів, а краще стане у неположеному місці з аварійкою точно знаю тому що їзжу 10 років і завжди стараюсь припаркувати авто так щоб нікому не мішав тому що машину купив за свої тяжко зароблені гроші і переживаю щоб якась падлюка не поцарапала. А той хто паркується як попало на 90 процентів машина легко дісталась тому що йому впринципі пофіг що з нею станеться.