ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородські туроператори стверджують, що якісний відпочинок починається з 500 доларів на тиждень

    23 мая 2024 четверг
    36 переглядів

    Пропозицію якісного відпочинку можна визначити зокрема за вартістю путівки. До Туреччини чи Єгипту, наприклад, такий відпочинок починається від 500 дол. на тиждень на одну особу. До зимового Єгипту — від 450 дол. Про це учора, 31 липня, повідомила в Ужгородському прес-клубі директор туристичної агенції "Лагуна Ю" Юлія Лагуновська.

    Мова йшла про особливості туристичного сезону-2007, про нові послуги туристичних кампаній, зокрема професійну охорону туристів на відпочинку.

    Юлія Лагуновська повідомила останні статистичні дані щодо відпочинку українців та закарпатців зокрема. Так, лідерами привабливих для краян турів є Туреччина і Єгипет. Протягом минулого року в Україні виїзний потік збільшився на 3 % порівняно з 2005 роком та становив 16,9 млн. осіб. 87 % потоку — приватний туризм, 8 % — організований, 5 % — службова поїздка.

    Україну ж за минулий рік відвідали 18,9 млн. іноземних туристів, розповіла директор турагенції «Лагуна Ю». Вона також повідомила про нову послугу для туристів — цілодобову багатофункціональну службу підтримки громадян за кордоном — «Службу континентів». Придбавши перед поїздкою спеціальну картку, турист може у будь-який час отримати допомогу у разі виникнення проблеми, інформує ЗІК.
    У відпустку на пошуки казки, або З "Карпат–Круїз" ваші мрії стають реальністю
    Закарпатська карта курортного літа, або Де відпочити на Берегівщині?

    Минулоріч не працював кожен другий санаторно-оздоровчий заклад Закарпаття
    Закарпатські журналісти вирушили в мандри Карпатськими горами

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Смешно было это читать. Во-первых автор вообще не понимает разницу между тур-оператором и тур-агентом. Во-вторых нашли никому не известного авторитета :)) агентство,скорее всего однодневку, Лагуна . Ненавязчивая реклама,однако .

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Идиоты,лучше Закарпатья нету. 20 лет небыл на родине . Ничего,скоро приеду , оторвусь