ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Хусте избирателей подкупают новой мостовой (фото)

    25 апреля 2024 четверг
    87 переглядів
    Так выглядит одна из улиц города Хуст

    Один из кандидатов сконцентрировал свое внимание на облагораживании «запущенного» города Хуст и спонсирования некоторых социальных организаций.

    За счет кандидата улицы города вскоре выложат новой брусчаткой, также состоялась встреча политика с представителями социальных учреждений, на которых состоялась раздача денег и призыв отдать голос за свою кандидатуру. В частности, было пожертвовано учебным заведениям, медицинским учреждениям и простым людям порядка 10 тысяч гривен в обмен на их лояльность. Музыкальной же школе был торжественно подарен компьютер. Стоит подчеркнуть, что такие действия квалифицируются вполне однозначно: подкуп избирателей. Команда ЕЦ этого даже не стесняется, всюду афишируя «благотворительность» своего кандидата.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Балега Пашка казав уш выграт выборы пуцюлюе усі Корові у гузицю !!!!!! Пашко упувіч коли гузицю помыти худобі ??? вадь не треба мыти???))))))

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Відповідь дописувачу "а правда де". "Дитячий світ" продав ,точніше "ввіддав"- мер Спічкей -і ще багато чого. Цікаво що Кащук був один і покупців, і ще декілька чоловік . А вся ця оборудка проходила під " чорним кардиналом" на ті часи Дон Карлеоне Хуста : суддею Даннюк. Без його покровительства не робилась жодна оборудка, і він з усього мав отходняк. Тепер "Дитячий світ" в напівзруйнованому стані (2-3ПОВЕРХ) по простій причині: ці махінатори просто банально не можуть дійти згоди по " бабкам". тАК ЩО хустянам треба ще багато чекати ,А це в них не останні гроші,і їм нікуди спішити.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Думай народе кого вибираеш !!!! Злодiй Кащук тягне злодiя Балогу який все життя торгував краденими машинами , а зараз лiзе у велику полiтику ВР щоб накрадене запрятати !!! Думай народе думай!!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ПАВЛА ПІАРИТ ЙОГО БРАТ ІВАН БАЛИГА ТА КАЩУК ЗА БЮДЖЕТНІ ГРОШІ ,А ОНО СИГІНЯТКО ХОЧЕ У ВР .НАВЧІТГО ЧИТАТИ ,НАГЛЄЦИ, ПРО ВАШОГО ПАВЛВ ВЖЕ АНІКДОТИ ХОДЯТ

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ВИБОРИ,ВИБОРИ.... При чому тут вибори... Пан- мер Кащук ,як крав так і буде красти, і ніякы вибори йому не помішають не допоможуть. Цей хлоп ще в першу свою каденцію мера украв у жителів Хуста "Дитячий світ" , просто за копійки,скоро продаст універмаг тоже з великим відкатом, от і вся його сущність!. А скільки було зловживань із землею коли був головою райдержадміністрації?... Я вважаю що прокуратура і СБУ "мишей не ловить", або ловить по спецкоманді "фас" а її поки що не було. А ВИ ПРО ВИБОРИ та ПРО ВИБОРИ!!!! Злодій він і без виборів злодій. Чекаємо кару!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Наш корреспондент в мэра города господина Кащук не попал

    ***********************

    А чем кидал?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Головне щоб сакури які Деркач Степан посадив не поламали із своею плиткою.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    До речі мер Кащук Володимир Падлович злупив від фірми що кладе плитку 20 тисяч доларів , А гроші бюджетні поклав на депозит у банк , а проценти кладе у карман . Балог на бабло тоже розводить , злодій злодіїв розводить.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Нам чужых не треба мы Деркача не проминяемо на бездарного балогу . най мукачево розводит брехач бездарный

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    будете сосати не балогові а деркачові – до його хуя ви май привикші...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Это Лоходрон под выборы , вот так они думают купить голоса избирателей !!!!!!!!!!! но люди не лохи !!!!!! нам не нужна дерьмовая плитка которой настанет кронты зимой !!!!!!!!!!! Это Паша два слова не может связать какой с него депутат ))))) Люди не делайте из себя ЛОХОВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)))))))

    Аватар пользователя Transkarpatia

    Комментарий: 
    Аватар пользователя Transkarpatia

    Комментарий: 

    Комент одного из жителей Хуста..
    Дуже добре, що викладують тротуари плиткою! Нам жителям Хуста все рівно ,по великому рахунку- чия це плитка , і хто за неї платить, і яку ціну обійдеться вона місту. Проблема в іншому ,бруківка встановлюется з порушенням всіх будівельних нормативів, і якість самої брувівки дуже погана. Це не вібро-пресована морозостійка бруківка. ЦЕ просто залита пісочно -цементна суміш у форми ,от і вся технологія. Така плитка після дождю і морозу просто розсиплется. І тут виникає питання : це робится для міста ?,чи всеж таки Кащук займаєтся підкупом виборців, і самопіаром?. Добре було би щоби було проведенна провірка і підтвержено чи спростовано мої припущення.
    Будемо чекати офіційного розяснення міськради.