ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Мукачево за год было совершено 3088 уголовных преступлений

    25 апреля 2024 четверг
    91 переглядів
    Мукачево в тройке городов с высоким показателем преступности

    Последним пунктом в повестке дня сессии городского совета стал отчет прокурора города Мукачево. Из-за срочного совещания в Ужгороде, отдуваться за своего шефа пришел его заместитель Андрей Малинич.


    Он проинформировал народных избранников о состоянии законности, мерах по ее укреплению и результатах деятельности на территории города Мукачев .

    Как отметил Андрей Андреевич, за прошлый год в городе было совершено 3088 уголовных преступлений, и это 12,6 % от общеобластного показателя. Больше из данного рода преступлений касались нарушений против собственности - почти 66 %.

    В суд было направлено 250 обвинительных актов, а также дел почти на 2 миллиона гривен. За прошлый год прокуратурой было закрыто 1884 дела по реабилитирующим обстоятельствам.

    Стоит отметить, что показатели преступности в городе очень высоки. Мукачево входит в тройку городов, среди всех городов области, по показателю преступности.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "Дякуємо" Луценку, "термінатору" долбаному за розвал міліції. Догралися, то ДАІ їм не до вподоби, то ще якась служба стала на заваді. Саме нестабільне пенсійне забезпечення, заробітна плата, яка вже багато років не зростала, а лише збільшувалася деяким за рахунок надбавок, які не є обовязковою формою виплати, призвела до масового виходу на пенсію працівників-професіоналів. Насьогодні кадрове досвідчене ядро в міліції мізерне, молоді ні в кого вчитися. А ще років 7-8 назад кадрове ядро "стариків" в Мукачівському міськвідділі складало близько 55%, а зараз ? Так що Луценка не за те судили ...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ваша міліція сама себе знищила.
    що ви хочете від людей, які працюють там по блату і з метою особоистого збагачення ?
    як мені відомо, по приходу молодого опера чи слідака, за ним мають закріпити наставника, має бути план наставництва, наказ ....
    і якщо "старики" піши на пенсію, то їх мали замінити молоді фахівці .... яких немає ...
    мотивація праці ... яка нормальна людина маючи клепку в голові та хорошу освіту (юридичну, економічну) піда працювати за зарплату опера чи слідака - в середньому 1800 грн. ? а в той час, як безмозглий прапор ДАЇ їздить по Турціям та Греціям у відпустку ?
    Престиж роботи .. на жаль, в даний момент, престиж робти в міліції нульовий, менший ніж у таксиста, чи продавця чебуреків ...
    Чому люди, які хочуть там робити, не мають можливості, а хто не хоче, (бо його там поставили працюввати родичі, ) там працює ..
    яка нормальна людина, маючи сімю піде працюати на нермовоий робочий місяць по 200-240 годин в той дурдом хза таку зарплату ?
    Де пільги за комунальні, газ, світло, нормальна форма, квартирне забезпечення (по 3-4 квартири отримують "свої" а інші, роботяги, так і живуть по зйомним квартирам, гуртожитакм .. )
    .
    не треба винити луцика, ви самі себе знищуєте ..

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    100%

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    у мукачові єдні бики жиють -бога ім того злодіям

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    кусок дурачка

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    шмат лайна