ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Швеции взяли украинских экс-военных, приехавших убить криминального авторитета (ВИДЕО)

    25 апреля 2024 четверг
    119 переглядів
    Сеть всколыхнуло видео задержания в Швеции киллеров из Украины

    В Швеции задержали украинских киллеров, приехавших убить авторитета. 
    Об этом сообщает Aftonbladet.
    Так называемый "эскадрон смерти", состоящий из 
    трех киллеров, был задержан на автозаправке. Сообщается, что при себе у них была крупная сумма наличных денег.
    Эту операцию провели еще 5 декабря, однако о ней стало известно только сейчас. 
    Подозреваемыми оказались граждане Украины, которые, по данным шведской полиции, приехали в страну для убийства местного криминального авторитета.
    Двое задержанных — мужчины в возрасте 40 лет, еще одному – 30. Один из подозреваемых некоторое время проживал в Швеции, а двое других прилетели из Киева, прежде они также жили на территории страны. Задержанные — бывшие военные. На фотографиях в социальных сетях один из них позирует с оружием. свою вину не признают, их уже освободили под залог.

    На видеозаписи можно видеть, как проводится операция в муниципалитете Бергсхамра.
    Прокурор Патрик Соневанг, представляющий Национальный отдел по борьбе с международной и организованной преступностью, не сообщает о деталях операции, ссылаясь на тайну следствия.

    Согласно заявлению пресс-службы прокуратуры, двоих подозреваемых депортируют в Украину. Сообщается, что третьему задержанному, который подозревается в пособничестве и подготовке к убийству, отводилась второстепенная роль.

     

     

    В Венгрии двое копов изнасиловали свою коллегу прямо на работе

     

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Надія Дворак

    Комментарий: 

    Не вводьте в оману людей і не підігрівайте ФСБ. Журналістка і авторка проєкту "Заборона" Катерина Сергацкова спеціалізується на текстах про українські ультраправі угруповання. Російській службі Бі-бі-сі вона сказала, що ніколи не чула про МКУ.

    Речник забороненого в Росії "Правого сектора" Артем Скоропадський також стверджує, що "в Росії немає жодних українських правих груп хоч трохи серйозних".

    "Слідчий комітет штампує цих українських нацистів пачками, - жартує він. - Був рік тому випадок про затримання чергового активіста "Правого сектора", який "перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, стоячи біля ресторану, закликав перехожих вступати до ПС".

    У заблокованій в Україні соцмережі "ВКонтакте" Російській службі Бі-бі-сі вдалося знайти сліди того, що російська ФСБ вважає радикальною групою, причетною до десятків убивств. Це вже закрита група, на яку зараз підписано 13 осіб. На піку її популярності підписників було близько п'ятисот.

    Один з них, попросивши про анонімність, розповів ВВС, що ще влітку 2020 року до нього приходили з профілактичною бесідою співробітники ФСБ, які під кінець розмови повідомили: "А ти взагалі знаєш, що це все з України йде? Від української розвідки?"

    У групи "МКУ" і справді був модератор Єгор з Дніпра. У створеному ним ком'юніті він викладав ролики нападів на осіб без певного місця проживання або випадкових алкоголіків.

    10 січня 2020 року 19-річного Краснова затримала українська поліція після того, як він з двома друзями напав з ножем на молоду людину на набережній в Дніпрі. Відтоді він перебуває у дніпровському СІЗО в очікуванні суду.

    Прокурор Олександр Карпенко, який коментував справу проти Краснова одразу після його затримання, не зміг уточнити ВВС, на якій стадії перебуває зараз кримінальна справа, і рекомендував звернутися до пресслужби Дніпропетровської обласної прокуратури.

    Там ВВС повідомили, що слідство у цій справі завершене і її вже розглядають в одному з міських судів. Організатора МКУ обвинувачують за статтями "замах на вбивство" і "розбій".

    За активністю групи МКУ тривалий час спостерігали в "Етнічному національному русі" (ЕНО) - ще одній організації, яка об'єднує російських націоналістів. Представник ЕНО під псевдонімом Ревелін розповів ВВС, що МКУ була "групою підлітків, захоплених насильством, яких не прийняли в нашу організацію через те, що ми не набираємо підлітків".

    "Стверджувати, що вони створені кимось там з України і фінансувалися, - дурість", - говорить він і нагадує, що в грудні 2019 року, коли біля будівлі ФСБ влаштував стрілянину житель Подольська Євген Манюров, спецслужби також говорили про український слід, але тоді з Україною ФСБ пов'язувала саме рух ЕНО.

    Про затриманого в Москві Олексія Нарзяєва активістам ЕНО нічого не відомо. Краснов, який перебуває у СІЗО, судячи з усього, має там доступ до мобільного телефону, і в лютому передавав своїм знайомим, що два роки тому просто зробив Нарзяєва одним з модераторів групи, але ніяких інструкцій йому не передавав.

    У невинуватості затриманих у Воронежі молодих людей націоналісти з ЕНО впевнені: "Могли і простих людей приписати під подібний рух, щоб для статистики "зірочки" на погони зібрати, - написав "Ревелін" кореспонденту ВВС. - Те, що репресивні органи влади подібні підставні акції роблять, також не секрет. Взяти навіть нещодавню справа про "Нову велич".

    Аватар пользователя ОМСБОН НКВД СССР

    Комментарий: 

    Масштабная спецоперация ФСБ прошла в 37 российских регионах, задержаны 106 сторонников украинской неонацистской группировки «МКУ».
    Эта преступная организация была создана гражданином Украины Егором Красновым (2000 г. р.), который действует под покровительством украинских спецслужб и объявлен в международный розыск.
    Об успешной операции сообщает Центр общественных связей (ЦОС) ФСБ. Известно, что двое из задержанных подозреваются в подготовке нападений на образовательные учреждения в России.
    «ФСБ во взаимодействии с МВД и Следственным комитетом РФ проведены оперативно-разыскные мероприятия и следственные действия в отношении выявленных в 37 регионах РФ 106 сторонников украинской неонацистской молодежной группировки „МКУ“.