ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороде нелегальным таксистам устроили настоящее "сафари" (ВИДЕО)

    20 апреля 2024 суббота
    105 переглядів
    В Ужгороде ловят таксистов, которые не платят налоги в казну

    Вылавливают именно тех водителей такси, кто не имеет соответствующих разрешений, таксометров и не платят налоги в казну города Ужгород...


    Взялись за таксистов из-за неконтролируемой ситуации с перевозчиками в городе. Именно они себе позволяют то, что не позволял себе еще никто. На всех, кого поймали, составили протокол.

    Нарушением правил от таксиста уже никого не удивишь, но натолкнулись и на такой экзотический случай: мужчина таксовал на автомобиле со словацкими номерами. Когда увидел камеру, сразу убежал, оставив автомобиль на произвол судьбы.

    Рейдовую проверку проводили сотрудники управления Укртрансинспекции в Закарпатской области совместно с заместителем мэра Ужгорода Ярославом Шафарем. Проверяли таксистов возле городской поликлиники и на площади Шандора Петефи.

    «Даже на машине со словацкими номерами выставляют так называемую кукушку и нелегально работают. Сегодня мы эту машину поймали. Причем на лицо грубое поведение водителя», - говорит заместитель мэра Ужгорода Ярослав Шафарь.


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Слободянюк Сергей Николаевич

    Комментарий: 

    Рейд Укртрансінспекції в Ужгороді виявив деякі проблеми з дотриманням перевізниками законодавства про автомобільний транспорт. Закривали машини і втікали від інспекторів не тільки таксисти, а й водії регулярних автобусів. До них будуть застосовані санкції. Управління Укртрансінспекції надасть інформацію про порушення перевізників керівництву міськвиконкому для реагування (з ними можна навести порядок, було б бажання у ужгородської міської ради).. В Ужгороді є добропорядні і законослухняні перевізники, але є й такі, що плюють і на пристойності, і на закони, і на людей! Причина - кришування таких таксистів і перевізників з боку окремих представників правоохоронних органів. Упевнені у своїй безкарності деякі водії автобусів навіть не вважають за потрібне видавати людям квитки .. А випадок з таксі на іноземних номерах? Красномовнішого випадку важко привести! Для вирішення всіх наболілих проблем необхідно провести нараду з проблем транспорту під керівництвом в.о. мера і прокурора Ужгорода, за участю ДАЇ, укртрансінспекції, податкової і обов'язково громадськості. Хоча не впевнений, чи хтось мене почує!?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    дайте людям работу нормальную сначала, а не чтоб за копейки они убивали свои машины..

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    підтримую , казну мусай поповнювати

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    а куди звертатись зі зверненням на таких ушльопків? які служби у нас займаються горе-таксістами?

    Аватар пользователя uzhgorod

    Комментарий: 

    Укртрансінспекція (тел. в Ужгороді 612251)