ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороде продолжаются работы по благоустройству пл. Народной. "Диверсанты-хулиганы" задержаны

    19 апреля 2024 пятница
    71 переглядів
    В Ужгороде на пл. Народной задержали пятерых "хулиганов"

    Сегодня утром на площади Народной в областном центре Закарпатья в присутствии журналистов, активистов и правоохранителей представители исполнительной службы зачитали решение суда. Согласно ему, строительные работы здесь проводятся на законных основаниях, а любое противодействие ремонтникам будет расцениваться как хулиганские действия...

    Перед зданием Закарпатской ОГА в субботу утром продолжилось препятствование работам на площади Народной. Несколько активистов, выйдя за защитную ленту, установленную строителями перед началом работ, помешали технике. Чтобы не обострять ситуацию, работы прекратили.

    Активисты требовали официальные документы о законности начала строительства, хотя возможность ознакомиться с разрешениями и сфотографировать их протестующим предоставили ещё на прошлой неделе. Зато сегодня все смогли увидеть еще один важный документ, который убедительно доказывает законность работ – то, к чему в основном и апеллируют противники реконструкции. Так, представители государственной исполнительной службы прямо на площади, в присутствии журналистов, активистов и правоохранителей, зачитали решение суда.

    Информация некоторых СМИ о том, что это решение касается только лишь запрета проведения на площади массовых мероприятий, не подтвердилась. Согласно решению суда, строительные работы осуществляются здесь на законных основаниях, а любое противодействие работникам будет расцениваться как хулиганские действия.

    Как стало известно UA-Reporter.com, пятерых ужгородцев, которые пытались помешать работам по благоустройству площади Народной, задержала милиция.

    Среди задержанных - Александр Волосянский, Виталий Грегор, журналист Олег Дыба, Наталья Волошина и Юлия Дуб.

    p_80750_5_gallerybig.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ПРЕДЛАГАЮ КАЖДЫЙ СЛОМАННЫЙ КОЛЫШЕК ЭТОЙ ШЛЮХОЙ,ЗАБИТЬ ЕЙ В ПИ-ДУ!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    а бетонна яма, яку називають "фонтаном", скільки кощтувала містові? Скільки Погорелов собі вкрав? Шось Активісти на чолі з Щадейом і Волосянським не лягали під машини при будівництві позоріща а не фонтана! Майже їх не замовляли.. Клоуни!!!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    дуже смішно!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    За кожну зламану палку -палку... Плюс 10 діб на Довженко!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Люди мовчать, кожен думає про себе, і нарікає на життя на кухні чи в ін. місці. А "влада" та місцеві чиновники плювали на своїх же співгромадян і набивають собі та своїм близьким кармани грошима, продаючи все що належить по ЗАКОНУ кожному із нас. Ми є ПЛАТНИКАМИ ПОДАТКІВ! Чому ми такі???? Доки будемо терпіти і обговорювати, коли будемо діяти??? Коли нас вже не залишиться. Маю на увазі думаючого населення. Ви, огляніться навколо себе, повсюди молодь п"є пиво, куріння, наркоманія, екологія, "біодобавки" в їжі, різні хвороби, і т.ін. Ще зовсім трохи і небуде кому БОРОТИСЯ ЗА СВОЄ ГІДНЕ МАЙБУТНЄ. Думаймо та діймо вже СЬОГОДНІ!!!!!!!!!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ви, огляніться навколо себе, повсюди молодь п"є пиво, куріння, наркоманія, екологія, "біодобавки" в їжі, різні хвороби, і т.ін.
    ==========================================================
    Це менталітет ваш, нікуди ви від цього не дінетесь. Ходи, далі борися за своє гідне майбутнє. Не забудь ще на вибори сходити і проголосувати за Яйценюків, Тягнибиків, Кличків, щоб вони й далі за кошти бюджету по країні їздили та розвалювали її. І ще не забудь покричати, що ти в нас такий активний і стурбований.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "Дибанутим" як кажуть - важливий сам процес.Для цього шинкар Диба і організовує цей фарс - відео та фото,ще і сам представляється журналістом.Тихо у нас на Закарпатті,це і є більмом на оці цьому стрийському варягові та йому подібним.Тому і треба провокувати,що він і робить.Прада чужими руками.Сам в сторонці,з відео-камерою.Привда в даному випадку не повезло хитрожо..у Олєжці - замели і його.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Закиньте цих симпатюль у прес хати там їх потрахають залюбки.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    точно що у цих які лягали на траву не в порядку з копоньов

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Дибанутого Дибу в міліцію забрали?Кідь му в-валять пару ругошу на шкоду не буде.
    8-)))))

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Та Діба не журналист він повний аферюга інфа тут:
    http://transkarpatia.net/transcarpathia/voice/23134-oleg-diba-koristuyetsya-pdrobnim-zhurnalstskim-posvdchennyam-fotofakt.html

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    дебилозавр- прямо в точку, мой ip-адрес заблокировали, Давайте завтра в 12,00, призываю к мирному протесту, без всяких обзываний, валяний по траве i т.д. А етих активистов гнать в шею, таким людям не место в журналистике.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    сайт закарпаття онлайн видалив мiй коментар i заблокував, що я неправильно сказав? Люди давайте самi завтра зберемось на площi i самi вирiшимо - потрiбна нам реконструкцiя чи нi, без цих активiстiв провокаторiв якi зганьбили ужгород, я думаю що велика кiлькiсть людей зупинить владу.(нормальних людей,якi не лягають пiд екскаватори а борються за своi права, а не популярнicть). А вiдносно закарпаття онлайн пропоную бойкотувати, вони подiбнi до нашоi влади- якшо iнша думка-заборонити, хоча я з ними погоджуюсь просто не роздiляю методiв iхньоi роботи.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "Закарпатье онлайн" - крайне необъективный, ангажированный сайт, который, по моим наблюдениям, занимается созданием видимости массовой общественной поддержки определённых и исключительных действий и лиц, а также создаёт видимость критического неприятия обществом определённых личностей и решений. Все новости подаются в сопровождении очевидной односторонней эмоциональной окраски, администратор сайта удаляет справедливые и ТОЛЕРАНТНЫЕ комментарии, которые не отвечают политике ресурса, при этом хамит и оскорбляет посетителей, иногда блокируя IP-адрес. Сайт ведёт категорически грязную политическую игру, к которой, с сегодняшнего дня, добавился и "метод провокации", при этом подставляя своих сторонников.
    P. S.: во сколько завтра собираемся то?

    Аватар пользователя Таня

    Комментарий: 

    депутат міськради Олександр Волосянський влігся на траву та почав бити ногами міліціонерів, кричав, влаштувавши справжню істерику: «Я тебе запам’ятаю, з тобою потім вітатися ніхто не буде». Вочевидь, тут уже й у Віктора Щадея (екс-секретар міськради, людина, яка курує роботу «Старого Замку-Паланку») здали нерви і він й почав кричати (що добре чути за кадром): «Сашо досить, на фіга тобі це. Про таке ми вже не домовлялися». Не кращим чином поводилися й інші особи, які врешті були затримані.

    Дуже показовим є, те що, коли хуліганів почали затримувати, вочевидь, добряче злякавшись, Віктор Щадей, незважаючи на заклики Олега Диби, який намагався його наздогнати та повернути, швиденько втік з місця події – це чітко видно на відео.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Невицьке?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    повнiстю пiдтримую не студента, може якраз вiн i змiг би органiзувати людей, чiтко i грамотно, а цi горе активiсти просто хулiгани, згадуеться колись була програма "окна" з Д.Нагiевим -тут щось схоже фарс i показуха, А виконавцi просто роблять свою роботу. Теж саме було i на iнших буд.майданчиках активiсти просто обманюють простих людей. Люди схаменiться, давайте не будемо лягати пiд екскаватори, а кожен ужгородець- поцiкавтеся що з територiею бiля його будинку, обеднайтеся- попросiть оформити прибудинкову територiю, зробiть там майданчик i т.п.- тодi проблема забудови вiдпаде сама собою, не один суд не забере таку територiю, А то нам всiм 15 рокiв було насрати на сквери-там тiльки собак вигулювали, а як якийсь пп купив територiю вона раптом за один день стае мiсцем вiдпочинку дiтей. Давайте обеднуватись,кожен будинок,скинемось по 100гр. зробим лавочку, качелi чи ще щось, все це оформим i можливо тодi ми збережемо Ужгород зеленим!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Взагалі, вся ця ситуація навколо реконструкції площї Народної_ це відвертий кримінал. Такого нахабного прецеденту з боку місської та обласної влади у спробі розікрасти бюджетні кошти ще не було. Таке відчуття що ця ситуація із поширенням невдоволення серед суспільства тільки розважає Погорєлова та інших. Вони не просто крадуть. а розважаються, знущаючись над думкою населення. Складається враження, що це для них такий собі "атракціон".
    Однак є одне "Але": поведінка та особистості головних активістів в один момент перекреслюють будь-яке бажання їх підтримувати. Передивившись відео, я побачив відверто призирливе ставлення цих осіб до людей у формі. а не навпаки, як вони це кажуть. Нахабна і цинічна поведінка, що ізобілює істериками і погрозами, аж ніяк не визиває співчуття. Ці "активісти", здається, лише створюють собі рейтинг, піклуються про свое положення. Їх поведінка - це типова поведінка розбещеної золотої молоді, що звикла до вседозволеності. І, як і у випадку "побиття" журналістів тиждень тому, ці особи зовсім не визивають до себе ні жалю, ні поваги. Відверто кажучи, не люблю я хитрих, підлих та наглих людей, які звикли до несупротиву через свій статус та зв`язки; не люблю ще більше, ніж крадіїв та бандитів у владі. Може тому люди не йдуть на площу захищати її? Може вся справа у таких "мажорних" польових командирах?
    Тоді виникає питання, де наша справжня інтелігенція, яка викликає відверту повагу і підтримку із боку більшості населення міста? Ці люди, я так думаю, могли би підняти населення на протест, до того ж грамотно все організувати, не влаштовуючи ШОУ і не не прикидаючись "героями".
    Тут така ідея є: а може ці "активісти" тайно підігрують владі своєю поведінкою? Може їх завдання дискредитувати супротив населення? Розумію, що це виглядає по меншій мірі безглуздо і нагадує "конспірологічну теорію", але .....

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ...підтримую.дуже велика ймовірність і схоже на ПІАР(спонсорований з Мукачаво).

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    какие дебилоиды ето позор выконавчей службе.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Після ремонтних доріг, коли все зроблять, головне не забути паркувати машини на тій території. Це ж частина плану, невже? а також торгові точки покласти...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Баба іди із кадра немішай роботу проводити

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    дебилизм. власть слабая.милиция не может справиться с кучкой хулиганов, а они пиарятся на этом.