ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороде разгорелась ожесточенная борьба за взятки от новорожденных детей

    19 апреля 2024 пятница
    102 переглядів
    В Ужгороде продолжается скандал с назначением главврача роддома
    В Офисе Президента Украины отреагировали на видео о ситуации, которая сложилась в Ужгородском роддоме. В среду коллектив медучреждения встретился с председателем Закарпатской ОГА Игорем Бондаренко.
    Об этом на своей странице в сети Фейсбук сообщил народный депутат Роберт Горват.
    "На встречу глава области пришел с мэром Ужгорода Богданом Андриивым и его заместителем Александром Билаком. Последние, уверен, нашли тысячу причин, чтобы оправдать свои незаконные действия, которые мотивируются финансовой выгодой. Однако, насколько мне известно, коллектив медучреждения расставил все по своим местам и объяснил "губернатору", откуда и какие дуют ветры", - говорит Г.Горват.
    С его слов, Игорь Бондаренко пообещал на четверг до обеда найти выход из сложившейся ситуации.
    "Имею большую надежду, что решение будет объективным и глава области станет на сторону коллектива. За свою отвагу дать сопротивление преступной системе города медики заслуживают справедливость. Собственно, как этой справедливости заслуживают все бюджетные заведения Ужгорода, на которые сегодня осуществляется огромное давление со стороны городской власти", - пишет Роберт Горват.
     
    Напомним, мэр Ужгорода Богдан Андриив выдал распоряжение "о представлении конкурсной комиссии" в котором отклонил представление Комиссии от 16 июля о назначении Виктории Пантьо на должность директора коммунального некоммерческого предприятия "Ужгородский городской роддом".
    Причиной такого решения в документе называют "несоответствие победителя конкурса Пантьо В.А. квалификационным требованиям на должность руководителя коммунального учреждения охраны здоровья (отсутствие необходимого стажа работы на руководящей должности)".
    "Рекомендовать управлению здравоохранения (Решетар В. В.) вынести на рассмотрение очередной сессии городского совета вопрос о проведении повторного конкурса по замещению вакантной должности директора коммунального некоммерческого предприятия "Ужгородский городской роддом"", - говорится в распоряжении.
    Вместе с тем 30 июля на сайте городского совета появился проект решения "О проведении повторного конкурса" в котором Управление здравоохранения уполномочивают провести повторный конкурс.
    Напомним, что коллектив ужгородского роддома обратился к президенту Зеленскому с просьбой разобраться в ситуации, которая сложилась с вакантной должностью их руководителя.
    В обращении говорилось о том, что мэр города Богдан Андриив вместе с братом продвигают кандидата на должность потому, что тот якобы заплатил большие деньги.
    Вместе с тем, Виктория Пантьо предполагает, что поджог ее автомобиля в мае напрямую связан с этим делом.
     
    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя cop1941

    Комментарий: 

    Надаю копію Звернення до Президента України для інформації мешканцям Ужгорода та Закарпатській області.
    Кому: [email protected]; [email protected]; [email protected]

    Звернення до Президента України Володимира Зеленського.

    Шановний пане Президенте Володимире Олександровичу Зеленський!
    Шановні ужгородці, закарпатці, українці!
    Звертаємось до Вас від імені тих, хто ще не втратив надію на щасливе життя для себе й своїх дітей у рідній Україні – квітучій, щасливій, успішній!
    Розуміємо, що провести справжні реформи можна тільки за підтримки однодумців у законодавчій владі, уряді та місцевих громадах!
    Ми щиро вітаємо результати дочасних виборів у Верховну Раду України!
    Сподіваємось, що новий склад парламенту, новий склад уряду, нові очільники силових структур прикладуть усіх зусиль, щоб зламати той порядок, який усі ці роки заважав Україні стати справжньою європейською державою, державою вільних щасливих людей!
    Але чи довго ще у місцевих громадах будуть хазяйнувати бандити, хабарники, злодії, які звикли і відверто продовжують нехтувати законом?
    Символом таких «помісних князьків» для Ужгороду є мер міста Ужгород Богдан Андріїв та його брат, депутат обласної ради, Андрій Андріїв!
    В місті процвітає продаж усіх посад у держустановах – від прибиральниці до керівника!
    Наші діти – наше майбутнє! Продавати майбутнє – злочин! За останні роки міська влада не тільки не інвестує в розвиток пологового будинку – сьогодні вона цинічно продає посаду директора закладу, нехтуючи думкою колективу, змінюючи умови конкурсу під вигідного кандидата!
    24 червня, після двох попереджувальних підпалів авто претенденту на посаду директора пологового будинку Вікторії Пантьо, взявши гроші від іншого претендента, який неодноразово притягався до відповідальності за корупцію, цинічно нехтуючи думкою трудового колективу та громадськості, мер міста Богдан Андріїв вирішив перетворити конкурс на аукціон!
    Але, за підтримки трудового колективу пологового будинку, небайдужої громадськості, депутата Верховної Ради Роберта Горвата, депутатів міської ради перемогу здобула висуванець колективу Вікторія Пантьо!
    Пройшло більше місяця, надія на проходження у ВР «скупників голосів» братів Андріївих провалилася, цілодобові пошуки компромату на переможця конкурсу не дали результату, а контракт і не збираються підписувати! Адже тоді, на вимогу іншого претендента, треба повернути і отриманий хабар, і компенсацію за «невиконання зобов’язань»!
    При цьому деяких членів комісії та депутатів міської ради залякують і заставляють відмінити результати конкурсу, посилаючись на особисту дружбу та «розуміння» з боку очільника Офісу президента пана Андрія Богдана, прокурора Закарпатської області пана Гаврилюка та бандитської верхівки Закарпаття!
    30.07.2019 року на сайті міськради, всупереч усім нормам законодавства, з’являється особисте розпорядження мера про скасування рішення конкурсної комісії та призначення нового конкурсу.
    На усі ці дії, за дорученням Офісу президента України, зреагував новий губернатор Закарпаття пан Бондаренко. Але, замість очікуваного заклику до дотримання вимог законодавства, очільник Закарпаття тільки попросив сторони «залагодити конфлікт, щоб не було лишнього шуму»!

    «Дивним чином» у місті протягом останніх років горять автомобілі та майно тих, хто не схиляє голову, не згоден з незаконною діяльністю мера та його оточення.
    Жителі міста пам’ятають і нещодавній підпал автівки екс-заступника мера Іштвана Цапа, підпал, який, як і у випадку з конкурсом у пологовому, передував судовому засіданню про незаконне звільнення екс-чиновника.
    Співпадіння?
    Незрозуміла й реакція правоохоронних структур, які «по-кротячі» не бачать того, що об’єднує усі ці злочини – конфлікт інтересів з братами Андріївими. Зате з легкістю режисуються показові справи проти усіх, хто стоїть на шляху Андріївих. А, можливо, там дійсно сидять «кроти»?
    Ужгородці знають, що симбіоз Андріївих з вищим керівництвом правоохоронних структур та бувшим губернатором уже створив у місті та області атмосферу відчаю та безвихіддя!
    Ужгородці знають, що жоден дозвіл, жодна оренда, жодне земельне питання не мають шансу на вирішення без хабаря Андріївим!
    Панове Андріїви!
    Земля Ужгорода – це власність громади!
    А для вас вона – тільки черговий спосіб збагачення!
    Прокурор області не тільки жодним чином не реагує на незаконні будівництва, оборутки з земельними ділянками, у його кабінеті дивним чином застрягають усі провадження проти цієї «еліти». Жодних результатів!
    Так само, як і з славнозвісними «ремонтами» доріг, тротуарів, площ, архітектурних пам’яток! Кожен ужгородець переконався, що із заявленого обсягу робіт виконано максимум третину.
    А зараз, замість того, щоб повернути гроші громаді, для продовження цих вже проплачених з наших кишень ремонтів за рахунок громади Ужгороду беруться багатомільйонні кредити! Вони продовжують грабувати нас та наших дітей!
    Шановний пане Президенте!
    Громада міста Ужгород просить Вас реально втрутитись у ситуацію в місті, дати правову оцінку незаконним діям мера міста Богдана Андріїва, а також дати доручення ДБР почати розслідування діяльності братів Андріївих та їх бандитського оточення!
    Просимо негайно змінити керівника Закарпатської прокуратури, який з гаранта дотримання законності і порядку перетворився на «хрещеного батька» злочинців, наркоторговців, корупціонерів та «скупників голосів», «могильником» усіх справ про корупційні дії мера Ужгорода, злочинів, пов’язаних з масовим підпалом майна усім, хто посміє протистояти незаконним рішенням мера.
    Пане Андрій Богдан!
    Ви показали себе як ефективний Голова Офісу президента України.
    З іншого боку брати Андріїви цинічно хизується особистим знайомством з Вами, вихваляються фотографіями де вони поруч з Вами та Президентом, під час Вашого приїзду в м. Ужгород.
    Громаді нашого міста та своєму оточенню Андрій Андріїв чітко декларує, що з Вами та прокурором Закарпаття – друзями юних років – він вирішить будь які питання, що все і надалі в місті буде тільки так, як він скаже.
    Прокоментуйте будь ласка ужгородцям свою особисту позицію з цього приводу:
    - чи Ви прихильник «любих друзів» - бандитів, злодіїв та хабарників?
    - чи Ви на боці нової політики новообраного Президента та нової Верховної Ради?!
    Можливо брати Андрієви без Вашого відома просто прикриваються Вашим авторитетом в суспільстві та Вашим іменем?
    Шановний Володимире Олександровичу!
    Невже Ви ще сумніваєтесь у доцільності дочасних виборів у місцеві органи самоврядування?!!
    Не давайте можливість «місцевим князькам» хазяйнувати далі та розкрадати нашу державу ще рік!
    Вибори обійдуться дешевше!
    Щиро віримо та підтримуємо Вас, шановний пане Президенте, віримо у позитивні зміни в нашій Україні!
    Чекаємо Вашої відповіді та реакцію правоохоронних органів на незаконні дії Ужгородської міської влади.

    Аватар пользователя cop1941

    Комментарий: 

    Еще кое - то о мэре г. Ужгород Андрееве. Подкуп избирателей!!! По данным местных СМИ, сетка подкупа избирателей была сформирована и использована еще в 2015 году, когда Богдан Андреев баллотировался на должность городского головы Ужгорода. По разным данным, тогда были подкуплены от 8 до 12 тысяч избирателей, и Андреев выборы выиграл. С тех пор в СМИ его неоднократно сравнивали с 500-гривневой купюрой, а также акцентировали внимание на том, что все 5 лет мэрства он "отбивал" потраченные на выборы средства, в частности, многомиллионными компенсациями за перевозку льготников в общественном транспорте, который принадлежит его семье ".
    А теперь он хочет поставить коррупционера - взяточника главврачом роддома, поменяв конкурс фактически на аукцион!!! Напомним, мэр Ужгорода Богдан Андриив выдал распоряжение "О представлении конкурсной комиссии" в котором отклонил представление Комиссии от 16 июля о назначении Виктории Пантьо на должность директора коммунального некоммерческого предприятия "Ужгородский городской роддом". Вместе с тем 30 июля на сайте городского совета появился проект решения "О проведении повторного конкурса" в котором Управление здравоохранения уполномочивают провести повторный конкурс. Мэр города Богдан Андриив вместе с братом продвигают кандидата на должность потому, что тот уже, якобы, заплатил большие деньги и будет отстегивать в дальнейшем. А как же иначе то!!! Жадность как у Порошенко!!!
    Вместе с тем, Виктория Пантьо предполагает, что поджог ее автомобиля в мае напрямую связан с этим делом.

    Кстати: Вместе с братом он пришел делать бизнес на Закарпатье в суровые 90-е. Следовательно, не только сумел остаться на плаву, но и получить львиную долю бизнеса по пассажирским перевозкам в городе Ужгороде. Сейчас он владелец оптового рынка на улице Краснодонцев и большинства ужгородских "маршруток" (ПАО "Ужгородское АТП 12107").
    7 сентября 2018 года Богдан Андреев, подозреваемый в растрате, вышел под залог в 440 тысяч гривен. Мэр Ужгорода после коррупционного скандала на 6,5 млн сохранил свое кресло. На Андреева еще долго будут вешать "бирку" одного из самых активных участников ужгородского Антимайдана. Тогда местные СМИ наперебой сообщали о том, что именно он координирует действия местных "титушек" и еще и угрожал молодым девушкам физической расправой за то, что они хотели повесить на здание ОГА черные траурные ленты в память о первых жертвах Евромайдана.

    И в заключение. Новый губернатор Закарпатья Игорь Бондаренко пообещал коллективу сегодня, 02.08.2019 г. найти выход из непростой ситуации. Думаю, что , если будет жестким как Владимир Зеленский, тогда будет справедливо. Ожидаем реакцию губернатора.

    Аватар пользователя Гость87

    Комментарий: 

    У 2018 році багато моїх знайомих народжували в Ужгородському пологовому будинку,і всіх кого я запитувала як вони народжували,відповіли що робили кесерево яке коштує 300$,Совпадєніє? Не думаю.Вже і на родах бізнес роблять.