ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Закарпатье объявлена чрезвычайная пожарная опасность

    29 апреля 2024 понедельник
    64 переглядів
    МЧС Украины: до конца месяца штормовое предупреждение

    По сообщению Закарпатского областного центра по гидрометеорологии 8-9 августа по Закарпатской области ожидается высокая (4 класса), на равнинной части территории чрезвычайная (5 класса) пожарная опасность.


    По сообщениям синоптиков, во вторник в Закарпатской области сохранится переменная облачность.

    В Ужгороде, Берегово, Свалява, Мукачево, Виноградове, Рахове осадков не ожидается. В Хусте, Межгорье возможен дождь.

    Температура воздуха ночью повысится до +25, днем столбики термометров поднимутся до +29 градусов и выше. Ветер западный и юго-западный, 5-10 м / с. К концу недели ожидается переменная облачность, местами - дожди.



    ТУ МЧС в Закарпатской области

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    шо типирка мені робити? у нас в воловцьови дуже жарко лем в чанови можу в студеной воді в Чанови в себе на фазенді сидіти а так лем студеноє пиво помагать мало..........

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    БЕРЕЖІТЬ ЛІСИ ВІД ПОЖЕЖ!

    З настанням теплої та сухої погоди значно зросла небезпека виникнення пожеж в лісових масивах. Щорічна практика показує, що саме літній період найбагатший на лісові пожежі, коли на поверхні ґрунту багато минулорічного листя та сухої трави. На жаль цьому факту сприяє поведінка людей, що масово від’їжджають на відпочинок за місто.
    Шановні громадяни! Перебуваючи в лісовій та парковій зоні на відпочинку, не забувайте дотримуватися вимог пожежної безпеки. Пам’ятайте джерелом пожежі може стати необережно кинутий недопалок або сірник. Місце вогню необхідно обладнати каменем чи обсипати піском (землею). Не розкладайте вогнище поблизу звисаючи крон дерев. Не залишайте вогнище без догляду. Обов’язково заливайте вогнище водою коли залишаєте місце відпочинку. Будьте охайними і прибирайте за собою місце відпочинку, навіть залишена пляшка чи уламок скла, фокусуючи сонячне проміння здатні спрацювати як запалювальні лінзи.
    Шановні Громадяни! ДПРЗ-1 ТУ МНС України у Закарпатській області закликає Вас неухильно дотримуватись правил пожежної безпеки під час відпочинку на природі.
    Бережіть «Зелені легені» планети від вогню.
    ДПРЗ-1 ТУ МНС України у Закарпатській області
    м. Ужгород , вул. Болгарська, 2, тел. (0312) 66 07 06 "101"