ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Закарпатье расстреляли из автомата автомобиль, один человек убит

    05 мая 2024 воскресенье
    93 переглядів
    В Великом Березном произошло резонансное убийство

    В понедельник, 19 декабря 2011 года, в районном центре Закарпатья, Великом Березном произошло резонансное убийство.


    По неофициальной информации, местный предприниматель, который ранее уже имел определенные проблемы с законом, расстрелял из автомата автомобиль, в котором находились два человека. Один человек погиб и вчера уже даже состоялись похороны погибшего.

    По пока неподтвержденной информации, убийству предшествовали молодежные «разборки», участником которых, якобы, стал сын указанного лица, за что отец решил отомстить обидчикам, догнав их на авто.

    Как сообщили в милиции, основной фигурант преступления находится в национальном розыске.

    По факту преступления возбуждено уголовное дело по статьям Уголовного кодекса 115 - убийство, 194 - повреждение имущества, 296 - хулиганство.



    Как сообщил UA-Reporter.com представитель сектора общественных связей Управления Министерства внутренних дел в Закарпатской области, местный житель погиб в ночь на 19 декабря в результате обстрела 4 неизвестными из охотничьего ружья 12 калибра автомобиля в поселке Великий Березный.

    По словам источника, в автомобиле находились двое местных жителей. Один из них умер от огнестрельных ранений в районной больнице.

    По данным милиции, между стрелявшими и пострадавшими жителями Великоберезнянского района произошел конфликт, который перерос в стрельбу.

    По факту происшествия милиция возбудила уголовное дело по статье 115 Уголовного кодекса (убийство), 194 (порча имущества), 296 (хулиганство).

    В УМВД утверждают, что сейчас среди подозреваемых - 4 жителя Великоберезнянского района, которые скрылись с места преступления и объявлены в розыск.



    В поезде Киев-Ужгород убили девушку и выкинули труп на рельсы

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    кман

    Аватар пользователя Лівер

    Комментарий: 

    Не треба обсуждати які менти або які є інші люди,бригади,бізнесмени і т.д. Ту йде мова конкретно про вбивство яке скоїли отморозки Капчоний,Едік і т.д. Мусай їх наказати любим способом! Ростріляли невинну,случайну людину. В той вечір там міг бути і пострвдати хоть хто .

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Да, мусора в Березному продажнi то правда. Бiзнесмени, бандюки - то все для них лиш кошельки. За спокiйне життя бiзнесмени мусять платити, за iнформацiю платять братки. Короче мусора кришують. Коли мова йде про якiсь бiзнеси, чистi або "чорнi" то можна проковтнути бо вся Украïна така продажна, але коли дiло доходить до життя людей то вже шось iнше. Файта з Копчом заробили на "чорних", дали трохи мусорам i дiла переклали в нижню шуфладку, дали на церкву i люди ше й за них молилися ... чистi i пушистi - один в полiтику другий "автор" нещасний, зустрiчаються лиш у Люби-циганки (мiсцева гадалка) де ходять узнавати "шо буде" ... iдiоти примiтивнi, селяни обидва. Копча прогнав серйозно ... мусора бздять, але тот хто його буде прикривати буде перед Богом вiдповiдати.

    Аватар пользователя Бекон

    Комментарий: 

    Да,то правда. Я робив і з Файтом(голова райради) і з Копчом(месний авторитет), оба займалися криміналом,Файта мав свою бригаду в 90-ті роки,був мафіозі а Капчоний мав і має до тепер бригаду отморозків.Оба сколотили состояніє на криміналі то ясно,мова про це не йде! Тепер треба розібратися і наказати винних у вбивстві !

    Аватар пользователя авторитет

    Комментарий: 

    Най ліпший варіант би був такий,-- якби Копча застрелив в ту ніч Едіка стужицького або свого синка а потім з страху повісився! То би супер було!

    Аватар пользователя Добрий Дядько

    Комментарий: 

    авторитет, НЕ, НЕ НЕ ТАК:ЛИПШЕ БИ ЕДИК ЙОБНУВ КОПЧУ, А МАЛИЙ БО ХОТИВ ОТОМСТИТИ ЗА НЯНЬКА, ТАЙ ВУСТРИЛИВ В ЕДИКА, АЛЕ ПРОМАЗАВ((((, И ПОПАВ В СИРОХМАНА!!! В ГОЛОВУ! А ПОТОМУ ШИ РАЗ, И В СТУЖИЦЬКОГО.
    И ПУШОВ СОБИ В ЯРИ СПОКОЙНО В ПЕРШИЙ КЛАС. НО, НЕ ЛИПШЕ ТАК??????

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Хлопці! Я наголошую, що не збираюся підтримувати білих або червоних.Мене найбільше непокоїть те, що параліч розобрав міліцію і якщо на поч. 90 років участковий Василь Сірчіков не боявся пальнути по братках, які брали хату в Чорноголовій то тепер наші "доблєсні блюстителі порядка" просто закрилтся в участку і тим самим себе опозорили. А якби вискочили і почали стріляти то завтра мали б медалі. відомство було б змушене прикривати стрільбу своїх. Висновок один - треба заводити хорошу зброю, якщо я раньше сумнівався, то тепер ні. Вина не лежить на комусь, буває всяке, людину можуть вбити. Але, щоб бардак творився цілу ніч і робився вигляд з боку нашого УЧАСТКА(інакше міліцію назвати важко), що все нормально і нічого не сталося - від такої міліції треба оберігатися

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Спостерігач кідь тобі не любіться Хохрун Іван Іванович, та передаме справу Мішові Поповічові і Гаврилкові, вни ї розкривуть скорше, як пяниця фляшку.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Повідомлення у міліції реєструє Маруся (уборщиця), вже навірно їх у очкові змила.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Спостерігач дуже розумний, де була міліція, де були бронежилети, автомати ??? Були у жопі, бо шо вни можуть зробиті, кідь Копчу кришувало обласной начальство, а в основному СБУ. Каждий рук вун заносив по 60 штук. Вни з ним каждий місяць ся гостилі у ресторані. Коли УБОЗ ішов його брати(коли синочкові покрутилі ногу), його по телефону попередили канторські. Він про то сам хвалився і всім розказував, шо вни го глядавуть лем для блізіра. І тепирь фірму продав, у Забруді, лиш для того шоб розрахуватися з канторою. Бо пекарі Березнянські, тай інші бізнесменчики доносилі Капчоному, але тих грошей було мало , тай дань на райраду треба було сплатиті.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    і наостаток питання:
    - чи потрібна нам така міліція і хто відповість за бездіяльність і спаралізувало під час цих подій березнянську міліцію?

    Р.S. надіюся, що хтось здогадається перевірити повідомлення про злочини за період з 18-20 грудня 2011 року і зясувати чи вживалися заходи до знищення таких повідомлень в міліції, щоб прикрити бездіяльність і боягузство працівників та злочинне усунення від охорони громадського порядку, хоча такі повідомлення були.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    1)Йому копча заплатив великі бабки
    2)дА РОЗІГРАЄТЬСЯ
    3)у сіліції не буде встановлена істина а ле йому істину встановлять інші
    Йому буде жопаааа

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Йдемо далі:
    1) чому справа знаходиться у Великоберезнянському РВ УМВС в слідчого Хохруна І.І. і не передана хоча б у слідче управління області?
    2) Вгадайте з трьох раз чи розіграється сценарій, що стріляв Сірохман)))?
    3) хто вірить в те, що буде встановлена істина?
    4)як буде працювати наше слідство - за винагроду від учасників, чи за вказівкою обласного керівництва?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Питання, які в мене виникають:
    1)чому не звільнено керівництво Великоберезнянського РВ УМВС України в Закарпатській області?
    2) де були люди, які повинні охороняти громадський порядок в селищі?
    3) чому за весь час цих подій не було виїзду оперативної групи в бронежелетах, касках і автоматах, яка наявна у відділі міліції для затримання злочинців(період часу з 02 год по 6.30 год 19.12.2011 року).

    Аватар пользователя авторитет

    Комментарий: 

    Да, видно по коментах хто хпаєся Копчові в жопу. Майте совість і гордость бо то точно ганьба!!!

    Аватар пользователя Пограничник

    Комментарий: 

    Зразу видно по коментаріям хто є стукач у Копчі і його шистьорка! Не лижте йому задницю бо то є ганьба!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Жителі Великого Березного НЕ БУДЬТЕ БАЙДУЖИМИ !!!
    Не стійте осторонь цієї трагедії , проявіть свою громадську позицію , засудіть цей злочин.
    Вбили молодого хлопця, залишили дівченку вдовою з дитиною.
    Загиблий Павло не був "авторитетом" і не був в ніяких "розборках" як хтось хоче приподнести. Загиблий просто підвозив свого друга додому , проїзжаючи біля компанії "Копчоного" які стояли перед рестораном
    Банда Копчоного
    Банда Копченого з стволами в центрі Березного на капоті машин пили горілки , загиблий Паша відвозив товариша додому, він не був "авторитетом" і не мав ніяких "розбірок" з Капчоним або його шайкою .
    Він просто опинився випадково не потрібному місті , де міг опинитися любий з нас.
    Поранення були не випадковими , перший вистріл Капчоного був зроблений в притик до лобового стекла машини , другий вистріл в голову зробили коли Паша уже відповз в тяжких муках 50 метрів від машини , тобто добивали.
    Це психічно хворі люди , у кожного за плечима судимості та розшуки, насильства .
    Капчоний з дитинства кращий друг з Файтом, разом вони заробляли в 90 роках , робіть висновки.
    Тої ночі в подіях були Капчоний, Едік Стужицький, Біглязь, Памперс (син капчоного), Валерка , Мавпа, Криса , Горний Міша, Жучка, Мірон
    ці особи встановлені , дописуйте всіх учасників та всіх з його з оточення

    Аватар пользователя З народа..

    Комментарий: 

    Якось все таки підозріло довго вся наша міліція, СБУ шукають одного психічно хворого громадянина КОПЧЮ і його "мокрого" від страху синка. Ну ніяк не можуть вийти на слід! прямо Джеймс Бонд..або проходив підготовку в лагерях Аль-Каїди...з іншого боку серед правоохоронців ходять вперті слухи що КОПЧА купив шапку-невидимку! і тепер ходить за всіма правоохоронцями погрожуючи їм розправою...тоді зрозуміло чому не можуть знайти. Я знаю одне, якщо його не знайде міліція, до суду він може не дожити, або пропасти безвісти...а його птрібно судити! як судити? доживемо побачимо...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А де хваленый беркут с БТРерами????

    Аватар пользователя Пограничник

    Комментарий: 

    Всю його (Капчоного) шантрапу нада опускать і хуяріть. Вуха поодрізати! А не просто писати і говорити і понтувати. Треба реально шось робити і наказати. ВСІХ!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ...ТИ Погонистий ---- Там Духам будеш Росказувати!!! Який ти Чесний Солдат!!

    Аватар пользователя Едік

    Комментарий: 

    Я Едік з Стужиці, я там був і я стріляв але раз а Копча 5 раз вистрилив в пацана. Хочу здатися ментам бо боюся шо завалять мене.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ти пезда ане Едік!!!!!!!!!!!Дрочи в п"яного йожика!!!!!!!! И не ганяй херню!!!!!!!!!!

    Аватар пользователя авторитет

    Комментарий: 

    То є беспредельщики (Едік Стужицький і Капчоний) ,вони пяні і накурені могли любого вбити просто так,то отморозки.Якшо їх не посадять то я їх лічно завалю!

    Аватар пользователя Добрий Дядько

    Комментарий: 

    Є УБІЙСТВО ПО НЕОСТОРОЖНОСТІ, СЛУЧАЙ ВСЯКИЙ СЯ СТАЄ. ТОГДИЙ ЧОЛОВІК СЯ ПОІСПОВІДАТЬ, ЩИРО ПОКАЇТЬ, І БОГ ЙОМУ ПРОСТИТЬ.
    А В ТАКОГО ЗБІШЕНОГО ПСА ЯК КОПЧА, І ТОТ СТУЖИЦЬКИЙ УБЛЮДОК (они достойні єден другого) БУДЕ ПРОКЛЯТИЙ ВШИТКИЙ РОД ДО СЕМОГО КОЛІНА.
    КІБО В ТОМУ П"ЯНОМУ УГАРІ ЙОБНУЛИ ЄДЕН ДРУГОГО УРОДИ, БЛЯ ПАРАДА БО БОЛА.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Бог най го судить...але є таке око за око. зуб за зуб.Тепер треба малого повїсити у центрї.ї виставити у youtubi най ст.Копча позерать перед сном.

    Аватар пользователя Пограничник

    Комментарий: 

    Малий Копча не стріляв,йому просто треба одрізати вуха! А завалити треба Копчу старшого і Едіка Стужицького які стріляли! Як не посадять так завалимо сук!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    тепер просто треба малого ублюдка розстріляти нач Копчо почуствує на своюй шкурі як то є...........най здохне їхня ціла файта.....

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Пашу нихто нам неверне.......нажаль....а та скотина....буже житти дальше.....нич.... зимля кругла...най чекать...Бог є на небі.... ....

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ДА-да

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Копча здохни

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ррррррррррр

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    кожна людина висловляє свою думку, ніхто не знає на самому ділі що там сталося...в житті кожна людина помиляється..не треба говорити лишніх слів, ніхто не знає, що буде з нами завтра..когось осуджувати дуже легко, а своїх помилок ніколи не замічає..кожен з нас заступить за свою дитину, і буде йти за неї до кінця свого життя...і не треба винити лише Копчу, бо винні як одна сторона, так і друга..не потрібно було СИМОЧКУ,БАЄВУ,ГРІДІНУ і всім кримінальним авторитетам робити розборки із-за дітей....Діти між собою розібрались би...А з такої маленької дрібниці, вийшло ВЕЛИКЕ ГОРЕ для всіх!!!!!!!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    а в Опаленика хіба не лишилося дітей без батька?! І шо означає діти між собою розібралися б.... Хіба той малий Копчин вилупок колись сам розбирався, виховали його як "пупа землі", який думає, що якшо його татко має лишній мільйон, йому все безнаказано може з рук зійти? І не смішіть мене тоже найшли кримінальних авторитетів Баєва і Грідіна..

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ПОЗОР БЕРЕЗНЯНСЬКИМ МЕНТАМ!!!!!!!!!!!!!!