ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Венгры встретили национальный праздник акциями протеста (ВИДЕО)

    28 апреля 2024 воскресенье
    35 переглядів
    56-годовщину восстания против советского режима отмечали в Венгрии протестами

    Национальный праздник в Венгрии встретили вчера акциями протеста. Пятьдесят шестую годовщину восстания против советского режима там, во вторник, отметили как сторонники, так и противники правительства.

    Две акции за и против проходили одновременно.

    Перед участниками оппозиционного марша выступил бывший премьер страны Гордон Байнаи. Он обвинил действующую власть в расколе стране из-за мер жесткой экономии. Реформы правительства под давлением экономического кризиса и требований ЕС, больно ударили по карманам венгров.

    Несмотря на это, множество сторонников нынешнего курса - пришли к зданию парламента, чтобы поддержать действующего премьера Виктора Орбана.

    Виктор Орбан, премьер-министр Венгрии:

    - Мы принимаем правила Евросоюза, однако полностью подчиняться Еврокомиссарам не собираемся, они не должны нами руководить.

    Гордон Байнаи, бывший премьер-министр Венгрии:

    - Это правительство систематически из года в год ломало позвоночник венгерской демократии, больше мы этого не допустим.

    Подробности-ТВ



    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "... Перед участниками оппозиционного марша выступил бывший премьер страны Гордон Байнаи. Он обвинил действующую власть в расколе стране из-за мер жесткой экономии. Реформы правительства под давлением экономического кризиса и требований ЕС, больно ударили по карманам венгров. ... " кінець цитати.
    За сисі слова би му заживо урвати язик і сердце. То ж він, скотина, був один з тих, хто приблизно 15 років вели країну до економічної погибелі. Будь хто, хто прийшов після них, і не був би чудотворцем, мусів би ввести режим економії. MSZP продала "свою" націю - більша частина тих політиків були євреї (нич не маву проти простим євреям, які живут і роблят, як і ми). От они, ті масони, продали-запродали міжнародному сіоністичному капіталу майбутнє мадярської нації. Орбан і його влада намагаються привести в порядок те, що знищили їх попередники. Це сизіфова праця. Те саме буде чекати і того нормального українського політика, який прийде замість бандюка і його вий.бків.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Нич ти не знаєш, чоловіче, а лем говориш дурниці. Орбана тявкалка, ліпше уповіш, чом вун купив у мацкалів тоті срані акції МОЛ-а, просравши 500 міліарду форинту, нашто зробив єдну ставку налога на податок, вулизавши таким образом задницю богатим і просравши 600 міліарду форинту, і нашто вуверг на прошлому тиждньови через облак 200 міліону форинту на дебільні об"яви у газетах ні про што? І тото лем семочки! Ти ліпше позерай, як мадяри ся об"єднувуть, і што буде по тому. І кидь вони будут здатні учинити порядок із своїма політиками, то калап перед ними долю! Пак по тому українци ся могли би од них поучитися.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    То що ся нищило коло 15 году не може бути направлено за 3 годи. Потрібно мінімально стільки ж років, скільки проводився розвал. Ци ти знаєш пословицю про курят, яких рахувут осінню?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А чом не кажеш, ош за останні 15 году 6 керовав Орбан? Забовись? А для орбана осінь уже настала, неборак лізе у за..пу Європі, котра му ще до нись гроші дає, а азерам зад лиже; кидь їде дагде, то каже єдной, а кедь дома гутарить, то иншакой, та до того ще й бреше, ги пес рапавий. Або майжинь му скоро куниць прийде, бо люде не дурні там живут. Но але нас тото не дуже має мириговати, маєме туй своїх пацят і псу доста...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Никай, мені Вітя Орбан не брат - я го не мушу ся заставати, але, обєктивно взято, він все ж старається вивести країну за маразму. Не легка ситуація ані у нього, ані у цілої нації. Не завто, бо то Орбан, але завто, оби народови било ліпше, бажаву му успіхів. А дуже правильно кажеш, ми ся з-за того не маєеме миреговати, бо є ся за што доста миреговати дома. Але помиляєшся у тому, же Орбан бив при владі останніх 6 году. То справді нєт.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А я вто і не казав, а удповів ти, ош за ОСТАННІ 15 років вун царював 6року: 1998-2002 і 2010-2012. Але май біда тото,што у нас туй буде, кидь з грюшми така біда буде, і кедь ціни підут д"горі, бо гривня слабшає, і слабшає тому, бо гроші ни є у казначействі, ни є чим людям платити пинзії та зарплати... Порозкрадали, Бога їм того, безсовісно, і назад хотят у владу... Но дуже хочу відіти, кого і як протягне у парламент "український нарід", бо кедь та же редька буде, як два роки тому, тото буде як справка з Берегова.