ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як Україна планує продати Харків Америці і підірвати Кримський міст

    20 апреля 2024 суббота
    Аватар пользователя Кирило Сахнюк

     

    Україна визначилася зі своєю "черговою" стратегією повернення Криму і Донбасу. Її презентував на українському телебаченні доктор соціальної економіки Зіновій Свереда, також відомий як президент Українського кооперативного альянсу. Він є автором заміток і блогів у виданні "Обозреватель" і займає посаду позаштатного радника мера Львова.
    22 грудня з. Свереда на телеканалі "Прямий", який пов'язують з екс-президентом України П.Порошенком, заявив: "прийшов час розробити стратегію щодо звільнення Криму і Донбасу".
    Він вважає, що Німеччина і Франція виявилися слабкими партнерами, а "нормандський формат" неефективним. До того ж, для повернення територій Україні, необхідно заручитися підтримкою США і Великобританії. Саме це пропонував і Зеленський: подібні мотиви прозвучали в недавньому інтерв'ю президента України виданню "Нью-Йорк таймс".
    "Ми повинні відійти від стратегії оборони і заглядання в очі партнерів", - запевняє доктор соціальної економіки.
    Однак, на його думку, завоювати прихильність "господарів" можна тільки одним способом - розв'язавши військові дії проти РФ. Тому український політик пропонує переходити від дипломатичних реверансів до силових дій. З цією метою він закликав підірвати Керченський міст і влаштувати російському флоту "новий Перл-Харбор".
    "Реальна оборона - це патріотична свідомість народу, відновлення своєї армії і створення своїх космічних військ", — повідомив Свереда.
    Втім, Свереда відзначився не тільки своїми "військовими розробками". За кілька днів до цього він заявив, що Україна повинна продати землю вздовж кордону з Росією американським компаніям, з метою убезпечити дану територію від зазіхань Кремля. Таку думку він висловив в ефірі ObozTV, коментуючи законопроект про створення вільного ринку землі в Україні.
    "Там, де йде війна, часто є бажання інвестувати у викуп землі, тому що тоді земля дешевша. Давайте максимально прикордонні території Сумської та Харківської області продамо американським компаніям, так як американські війська приходять там, де є американська приватна власність, де є їх інтерес", – запропонував український експерт.
    За його словами, продаж землі американцям також дозволив би вирішити питання зі сланцевим газом на сході України. Дійсно, уряд України без указки Заходу навіть не думає робити що-небудь корисне для держави. Однак, все, що Україні радить Захід-це максимальне відкриття зовнішнього доступу до національних природних ресурсів, масова приватизація всіх об'єктів, жорстка бюджетна політика. Українців переконують, що експорт трудових ресурсів та імпорт споживчих товарів - це добре. Це ознака "цивілізованості".
    "Ти повинен мати партнерів, щоб перемогти", заявив Свереда.
    Однак чи давно стали синонімами слова" партнерство "і"рабство"? Висловлювання даного українського політика відображають ставлення всієї правлячої еліти до своєї країни, будь то президент або подібного роду "експерт". Ніхто не думає про благополуччя населення і авторитет своєї держави, а цілеспрямовано перетворюють його в посміховисько. Ганяючись за заступництвом Заходу Україна повністю втратила свою хвалену незалежність і загнала себе в політичний глухий кут.