ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Яка вона, туристична Перечинщина?

    18 мая 2024 суббота
    27 переглядів

    За 5 місяців ц.р. туристичними закладами Перечинського району Закарпаття, враховуючи і підприємців-фізичних осіб, було прийнято 2 247 чол. та надано послуг на суму 889,9 тис.грн., до бюджетів усіх рівнів відраховано 136, 6 тис. грн., на модернізацію направлено кошти у сумі 195,0 тис. грн., що у порівнянні з відповідним періодом минулого року більше відповідно на 40,5 %, 62,9 %, 74,4 % та 47,7 %.

    З метою підвищення ефективності діючих туристичних закладів та будівництва нових у районі виготовлено інформаційний матеріал «Перечинщина сьогодні», щодо перспективи розвитку Перечинського району, де включено матеріал про туристично-рекреаційні можливості району, розроблено буклет «Туристична Перечинщина» українською та англійськими мовами.

    Інвестиційні пропозиції щодо перспективних земельних ділянок, придатних для будівництва об”єктів туристично-рекреаційної галузі було представлено на всіх виставках та в м.Яремче в Європейській академії за запрошенням Карпатського фонду, за представлення яких Перечинський район нагороджено дипломом.
    Закарпатcькі оздоровниці готові до прийому відпочиваючих
    Закарпаття: На г.Драгобрат — "Свято Івана Купала"
    У вересні в Івано-Франківську відбудеться Другий Фестиваль народного прикладного мистецтва "Карпатський Вернісаж"
    Сільський туризм: Партизанський рух чи прогресивна тенденція?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору