ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Вантажівку "ДАФ" вартістю майже 1 млн.грн. громадянин Угорщини втратив ...через цигарки

    25 апреля 2024 четверг
    104 переглядів

    Майже 970 тисяч гривень втратив у минулі вихідні на державному кордоні громадянин Угорщини, який вантажівкою „ДАФ” повертався з України. У таку суму експерти оцінили знайдені у нього 2 000 пачок цигарок „Мальборо” та транспортний засіб, який використовувався для переправлення контрабанди. При цьому самі цигарки оцінили в 9750 гривень.

    Іноземець, що згідно з документами їхав „порожняком”, проходив прикордонно-митний контроль у пункту пропуску „Тиса”, що у Закарпатті. Простукуючи дверцята кабіни, інспектор прикордонного контролю почув підозрілий глухий звук. Демонтувавши обшивку, оглядова група знайшла за нею заховані цигарки.

    Крім того, на рахунку закарпатських прикордонників і затримання 55-річного поляка, який у схованці намагався переправити 12 250 пачок цигарок. На кареті «Швидкої допомоги» „Івеко” він їхав до Словаччини у службових справах. Під час оформлення транспортного засобу у оглядової групи виникли підозри щодо незаконного переміщення товарів. Як з’ясувалося, у «Швидкої допомоги» були встановлені задні двері від іншого мікроавтобуса. Це дозволило обладнати тайник в якому прикордонники та митники знайшли 96 блоків “LM Red Label”, 929 блоків “LM Blue Label” та 200 блоків “Marlboro”. Наразі сигарети та автомобіль вилучено та передано у митницю. За оцінкою експертів, вартість тютюнових виробів складає понад 175 тисяч гривень, повідомили в прес-службі Держприкордонслужби України.
    Закарпаття: Вантажівка "ДАФ" перевозила "ліві" цигарки "Marlboro" вартістю 11 з половиною тисяч гривень
    На Ужгородській митниці затримали "швидку допомогу" з Польщі, в якій знайшли сховок із незадекларованими цигарками
    Закарпатські стражі кордону виловили на Тисі черговий гумовий човен з контрабандними цигарками
    Черговий сховок із контрабандними цигарками знайшли на українсько-угорській Тисі

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору