ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: за дві декади листопада до загального фонду Держбюджету надійшов 41 мільйон гривень

    03 мая 2024 пятница
    28 переглядів

    Сьогодні в Закарпатській облдержадміністрації в Ужгороді відбулася нарада за участі керівників митних та податкових органів краю, на якій йшлося про виконання доходів Державного бюджету, за рахунок яких здійснюється перерахування дотацій місцевим бюджетам.

    Як стало відомо "UA-REPORTER.COM", за 20 днів листопада до загального фонду Держбюджету надійшло 41 мільйон гривень. Загальна сума надходжень з початку року склала майже 469 мільйонів гривень. Це становить 94 відсотка річного показника. До виконання запланованого залишилось зібрати трохи більше 31 мільйона.

    На нараді відзначалось, що обсяги надходжень за другу декаду листопада складають 23,2 мільйона гривень. Це на третину більше ніж за перші десять днів місяця. Разом із тим є спад по митним платежам. Темпи зростання надходжень у другій декаді листопада порівняно з першою декадою досягнуто тільки по Закарпатській митниці. По Чопській - знизились майже на половину, по Карпатській регіональній митниці - на 9 відсотків.

    На нараді провели пошук шляхів покращення ситуації. Як зауважив голова Закарпатської ОДА Іван Різак, керівникам митних та податкових органів слід максимально відмобілізувати свої зусилля, аби виконати доведені показники надходжень до бюджету. Від цього залежить чи отримає область додаткову дотацію, а відтак - скільки соціальних програм буде реалізовано.
    У Закарпатській торгово-промисловій палаті в Ужгороді проведено Дні міжнародних контактів
    Надходження до Зведеного бюджету Закарпаття склали майже 496,8 млн. грн.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору