ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Завтра в Ужгороді знову говоритимуть про Шенген

    26 апреля 2024 пятница
    51 переглядів

    Завтра, 18 квітня, в Ужгороді відбудеться міжнародна конференція в межах проекту „Створення умов безпеки, гармонії та транспарентності на новому східному Шенгенському кордоні”.

    У роботі конференції візьмуть участь представники українських та угорських служб прикордонного та митного контролю, політологи, наукові та громадські інституції. Йтиметься про розвиток рівня підготовки українських служб контролю кордону, становлення умов безпеки, цивілізованості вздовж нового Шенгенського кордону, інформує ЗІК.

    Безпосередньою метою міжнародної конференції є вивчення європейського досвіду у напрямку функціонування регіональних органів влади та місцевого самоврядування, служб прикордонного контролю, інституцій, що сприяють транскордонному співробітництву в умовах Шенгенської зони; а також встановлення зовнішньополітичного та громадського співробітництва вздовж Шенгенського кордону.

    ***

    Проект виконується Фондом розвитку транскордонного співробітництва (Україна) при партнерстві Агенції регіонального розвитку „КІУТ” (Угорщина), Міжнародної асоціації інституцій регіонального розвитку „МАІРР” (Україна), Центру українсько-польського транскордонного співробітництва за фінансової підтримки угорського Державного фонду „Єврокліп”.
    Ужгород: О новых условиях выдачи словацких виз
    Шенгенські візи жителі Закарпаття можуть отримати в консульських установах Польщі в Києві, Луцьку, Одесі та Харкові
    Ужгород: Міністр закордонних справ Угорщини Кінга Гьонц видала перші дозволи "малого прикордонного руху"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору