ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Різака шантажував не Гайдош, а Гаваш?

    10 мая 2024 пятница
    45 переглядів

    Народний депутат Іштван Гайдош не причетний до шантажу екс-губернатора Закарпаття Івана Різака з вимогою дати свідчення проти лідера СДПУ(о) Віктора Медведчука в обмін на зміну запобіжного заходу. Про це говориться в заяві Гайдоша, повідомляє «Українська правда». Як відомо, про це заявив у понеділок народний депутат Михайло Добкін. За словами Гайдоша, після появи цієї інформації йому зателефонував адвокат Різака, який визнав, що ця інформація представлена ним помилково, оскільки прізвище фактичного відвідувача Різака співзвучне з прізвищем депутата.

    За виправленими даними прес-служби СДПУ(о), «свідчити проти Медведчука від Різака вимагав перший заступник Закарпатської облдержадміністрації Гаваш Олег Олодарович».

    «Крім того депутати – члени СДПУ(о) Володимир Мазуренко і Тамара Прошкуратова заявили, що під час зустрічі з губернатором Закарпаття Балогою дізналися, хто опікується справою Різака. Голова Закарпатської ОДА повідомив, нардепам що питання Івана Різака вирішує і контролює не стільки Ющенко, скільки Петро Порошенко», - наголошується в повідомленні СДПУ(о).



    proUA.com

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Не шантажував, а рекомендував не брати на себе зайві звинувачення в організації злочинного бандформування, фальсифікації виборів, здирництво та інші. Так що Різак мав би бути вдячним, та почати співпрацювати з правоохоронними органами. Навіщо сидіти зайві 5-7 років у буцегарні?