ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Віктор Балога:Ратушняк потребує медичної допомоги

    11 мая 2024 суббота
    61 переглядів

    «Від сьогоднішнього дня я починаю активну протидію проти паплюження мого імені, репутації та репутації краю. Я хочу, щоб наш край був респектабельним і щоб його не сприймали через призму постійних скандалів. З огляду валу безпідставних звинувачень, який щодня зростає, в межах повноважень, які дозволені мені Конституцією, я буду себе захищати. Від сьогоднішнього дня я буду відповідати на будь-які витівки цього клоуна», – заявив 10 серпня під час прес-конференції голова Закарпатської ОДА Віктор Балога.
    Віктор Балога, коментуючи "останні витівки народного депутата України Сергія Ратушняка", в тому числі його агресивну поведінку під час сьогоднішньої сесії обласної ради, зазначив, що, "на жаль, українське законодавство не зобов'язує проходження спеціальної психіатричної експертизи особами, які претендують на державні посади".



    "У даному випадку є всі ознаки того, що Сергій Ратушняк доволі хвора людина, яку чисто по-людськи шкода і якій потрібна нагальна медична допомога", - зазначив закарпатський губернатор.



    "Якщо ж Сергій Миколайович вважає свої дії адекватними, усвідомленими і правильними, то, аби розвіяти мої сумніви і підозри багатьох закарпатців щодо стану його здоров'я, йому варто би піти на публічне освідчення у спеціаліста з психіатрії. Але підкреслюю – це має бути зроблено публічно у присутності журналістів, оскільки я хвилююся, щоб, бува, від "буйного" характеру Ратушняка не постраждав сам лікар", - сказав Віктор Балога.



    «Закарпаття упродовж 14 років потерпає від скандалів, спровокованих однією людиною», – сказав Балога, коментуючи останній скандал з пресою через інтерв’ю з нардепом Сергієм Ратушняком. «Подивіться мені в очі, невже ви думаєте, що я хотів заробити на Клованичеві (редактор газети «Старий Замок-Паланок», – ЗІК)», – зауважив керівник Закарпаття. Віктор Балога показав журналістам свій уточнювальний лист до суду, де вказано, що від газет «Старий Замок-Паланок», Неділя. Тиждень» «Ріо» та журналіста Тімкова він просить стягнути по 1 гривні. Губернатор також передав копію листа журналісту з «РІО». «Для мене принципово, щоб торжествувала правда», – зазначив Балога.



    Головним відповідачем є Ратушняк, а не редакції чи журналісти, вважає губернатор. Всім відомо, як він на всіх нарікав і скаржився, писав листи і до Лазаренка, і до інших можновладців, каже Балога. «Критика на мою адресу не є для мене новою. Але нове те, що виявляється, всі 14 років він був помаранчевим, навіть тоді, коли ще Ющенко не був помаранчевим», – сказав голова Закарпатської ОДА. За його словами, він звернувся до прокуратури області із заявою і до керівництва держави телеграмою, щоб комісія перевірила викладені в листі Ратушняка до Президента нібито факти «і покарала мене, якщо винний, або поклала край наклепам і збурюванню населення», – зазначив Віктор Балога.



    «Мені він часто закидає щодо кадрових призначень, зокрема керівника митниці. А кого ж мені пропонувати?«, – на цих словах Балога назвав шість прізвищ разом з прізвиськами осіб з оточення Ратушняка, які перебувають у розшуку.


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Пригрели Вася с Витей больного ублюдка вытащили с тюрьмы дали денег - теперь терпите.Плохо что из-за вас тупорылых мукачевских селюков от Раты приходиться страдать ужгородцам

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ты не прав! Причем здесь "мукачевские селюки". Это Ужгородцы повелись на этого шизофренника, зделали из него героя. Теперь всем приходится обтиратся от дерьма. А умные селюки не грызлись из за амбиций, а использовали ебанутого на голову для достижения своих целей.Так что хто тупорылые селюки?.....

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    тоже ужгородец прав 100 раз в областном центре! люди имеют то что заслуживают

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ужгородці, подивіться що було з вашим містом при Раті,а яке воно стало при Балозі,і які ще можуть бути розмови....пробачте, що не писав по російськи,я все таки в УКРАЇНІ....