ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Для тих, хто боровся з фашизмом...

    19 мая 2024 воскресенье
    23 переглядів

    22 вересня, коли вся Україна святкує День партизанської слави, в Ужгороді зібралися на святковий обід близько півсотні закарпатських підпільників, що боролися проти фашизму. „Ми добре знаємо й розуміємо ваші проблеми, болі, запити і робимо все можливе, щоб допомогти вам і вашим бойовим побратимам – інвалідам, ветеранам Великої Вітчизняної війни та праці”, – сказав на зустрічі перший заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Олег Гаваші.Так, до Дня Перемоги здійснено виплату одноразової грошової допомоги для 18884 чоловік на суму майже три з половиною мільйона гривень. Із близько двох тисяч санаторно-курортних путівок, придбаних за рахунок державного, обласного, місцевих бюджетів, майже півсотні за сприяння обласної державної адміністрації виділено виключно ветеранам війни.

    У ході здійснення заходів по проведенню Року ветерана, за рахунок коштів державного бюджету, інвалідам війни вручено 34 автомобілі "Таврія". За сприяння безпосередньо голови облдержадміністрації за рахунок спонсорських коштів придбано 20 автомобілів, у т. ч. і для ветеранів війни.

    Як повідомили “UA-Reporter.com” у прес-службі ОДА, цього року також було проведено обстеження умов проживання 14,5 тисячі ветеранів війни та інвалідів. У результаті – 2170 особам побутові умови були поліпшені. Для 734 громадян пільгової категорії встановлено телефони, і 292 із них – ветерани війни. Зрозуміло, що цього ще недостатньо, адже у черзі на встановлення проводового телефону ще понад тисяча пільговиків. Тому вже нині проведено відповідний обсяг робіт, аби до завершення року здійснити 1200 додаткових підключень.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору