ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

С.Червонописький: "Афганці" проти входження України до НАТО

    17 мая 2024 пятница
    44 переглядів

    Голова Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Сергій Червонописький заявив, що УСВА проти входження України до НАТО. "Афганці проти НАТО - немає чого нашим дружинам і матерям знову зустрічати цинкові труни", - сказав він.С.Червонописький додав, що у співпраці з соціалістами, зокрема, лідером Олександром Морозом, розроблено чіткі норами підтримки ветеранів війни в Афганістані. "У нашій співпраці з соціалістами нам є про що звітувати, і працюємо ми не лише над вирішенням проблем афганців, а й усіх ветеранів і тих, хто служить Україні зараз", - уточнив він.



    С.Червонописький: Після перемоги на виборах можливості соціалістів по захисту ветеранів Афганістану та сімей загиблих збільшаться



    Голова Української спілки ветеранів Афганістану, член Політвиконкому СПУ Сергій Червонописький вважає, що після перемоги на виборах можливості соціалістів по захисту ветеранів Афганістану та сімей загиблих збільшаться.



    Про це С.Червонописький заявив у ході робочої поїздки на Донеччину.



    "УСВА уклало договір із СПУ із цілком зрозумілих причин: по-перше, це впливова партія з різко окресленою соціальною спрямованістю, вона - член Социнтерну, а значить, визнана на міжнародному рівні. Крім того, згідно з угодою учасники локальних воєн представлені в списках СПУ всіх рівнів. А якщо врахувати, що місцеві органи після виборів стануть міні-парламентами з реальною владою, то роль ветеранів-інтернаціоналістів буде вагомою, і їх можливості по захисту інтересів сімей загиблих, учасників військових конфліктів будуть значними", - зауважив С.Червонописький.



    За словами голови УСВА, "членів спілки не заганяють примусово до лав СПУ".



    "З нами йдуть тільки ті, хто розділяє наші переконання. Є в УСВА члени інших партій, і запевняю, що я поважаю їх особистий вибір, і такі люди залишаються в нашій організації і продовжують працювати на її інтереси", - відзначив С.Червонописький.


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Але зато кров пють з нашого народу вимагаючи пільги,пси російські і далі гавкають