ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Міф про команду Ратушняка

    05 мая 2024 воскресенье
    52 переглядів

    Якось по радіо почув рекламу — "Ратушняк з командою йде в мери!". Подумав про себе — «Яка ж цинічна брехня!". Не може Ратушняк працювати в команді ні з ким, бо крім себе і своїх особистих інтересів нікого й нічого не визнає! А щоб читачам стало більш зрозуміло, про що мова, всім нагадаю про минулі події.Люди з команди Ратушняка:

    — 1988-1993 р.р.: Микола Пісарчук, Василь Поп, Олександр Керечанин, Василь Ковач, Віктор Ледней.

    З усіма пересварився.

    Найуспішніший період (за яким, власне, і пам’ятають Ратушняка ужгородці!):

    — 1994-1998 р.р.: Слободянюк Сергій, батько і син Валерій та Фелікс Бірмани: Чорнак Тетяна, Іштван Цап, Ігор Майстренко, Терпак Янек, Родіон Байбаков, Валерій Балуєв, Михайло Байко.

    Єдиний, хто залишився, — Родіон Байбаков. З усіма іншими пересварився. З деякими веде відкриту війну. У 2003 році покалічили Сергія Слободянюка; в тому ж році Феліксу Бірману спалили джип "Cherokee" і кав’ярню "Меделін"; Іштвану Цапу спалили "Мерседес"; у 2005 році — Іштвана Цапа в під’їзді будинку ледь не забили до смерті.

    — Період тримісячного мерства в 2002 році: Володимир Бобков, Богдан Пак, Костянтин Лізак, Анатолій Синишин.

    Після переходу Ратушняка до Верховної Ради Лізак залишився ненадовго «на вулиці», а Богдан пак закінчив свою кар’єру радником Івана Різака (???). Синишин працює сьогодні заступником Погорєлова.

    — 2005-2006 р.р.: Володимир Симулик, колишній член СДПУ(о) Юліана Бедь, колишній активіст ГО "Місто" Тіберій Зомбор, протеже Іштвана Цапа у міську раду Роберт Левицький та Іван Ванжурак.

    Ужгородці мають знати, що практично нікого з "зоряної команди" РІО взірця 1998 року біля Ратушняка вже давно немає. Нема в Рати команди! І вже, мабуть, ніколи не буде!

    Микола Січка, м.Ужгород.
    Про ратушняківсько-януковичцький симбіоз, або Як РІОвці захворіли на ратушняківський сказ!
    Ратушняк відмовився допомагати мешканцям свого виборчого округу!
    "Наша Україна" подала до ЦВК скаргу на Сергія Ратушняка
    Заявление Ратушняка о "дерибане" между "Нашей Украиной" и Партией регионов — "это фантазия депутата и очередная PR-технология"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Не валите все с больной головы Раты на здоровую голову Слободы

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "Нема в Рати команди", -- сказав контужений Слобода під псевдонімом Микола Пічка.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Уявляють себе РІ ОВЦЫ чимось лиш через те, що бандитсько-злодійському клану вдавалося служити всім владам, щоб вижити.Але зосталися ні з чим, крім надуманого рейтингу. Знає добре Рата, що скільки циган за нього, а в два рази більше чесних людей проти нього. Брудом поливає Погорелова, бо на цій псевдовійні здорово обманює ужгородців, видаючи з себе хренового героя - політичного імпотента.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Не сложный анализ выкладки фамилий и хронологии, позволяет не предположить, а утверждать, что автор именовавший себя Микола Січка, есть Слободанюк Сегей Николаевич - личность весьма ограниченная, хотя и амбициозная. Твой рейтинг держится на том, что подконтрольная Ратушняку пресса иногда позволяет себе напоминать о тебе. Их "пинки в твой зад" - это живительные иньеции твоей бесповоротно увядающей политической жизни. О своём политическом долголетии благодари тёзку.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Сергей ночью надо спать! Выпить прописанных тебе Лавкаем таблеток и раслабиться.Привыкай к спокойной жизни - мером и нардепом ты больше не будешь!