ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

О.Мороз: Соціалістична партія і надалі стоятиме на захисті "дітей війни"

    29 апреля 2024 понедельник
    39 переглядів

    Соціалістична партія України і надалі стоятиме на захисті інтересів "дітей війни", слідкуючи за виконанням Закону "Про соціальний захист дітей війни" і пропонуючи до нього зміни на користь цієї соціальної категорії. Про це лідер соціалістів Олександр Мороз заявив 13 березня під час розширеного засідання Координаційної ради Всеукраїнської громадської організації "Захист дітей війни". "Наша фракція робить все можливе, щоб ви розуміли, що держава не забула про дітей війни, держава піклується про вас. Ми зробимо все, щоб прийнятий закон функціонував багато років, аж поки підростуть наступні покоління", - наголосив О.Мороз.

    О.Мороз також нагадав, що до Закону "Про соціальний захист дітей війни" буде запропоновано внести уточнення щодо людей, які підпадають під цей статус, але в той же час мають інші джерела фінансового забезпечення, зокрема, депутатів Верховної Ради.

    "Закон про дітей війни складний. Ми пропонуємо уточнення для тих представників цієї категорії, які забезпечені іншим способом достаньо, мають високі пенсії, як, зокрема, депутати Верховної Ради. Аби ні в кого не виникла "спекуляція" з приводу того, що це Мороз чи хтось інший добивається собі переваг", - зазначив О.Мороз.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору