ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатці продовжують виїжджати на заробітки за межі гірського краю

    28 мая 2024 вторник
    46 переглядів

    Найбільша кількість заробітчан проживає у Тячівському, Виноградівському, Мукачівському, Іршавському та Мукачівському, найменша – у Велико-березнянському та Перечинському районах. Упродовж року кількість населення в загальному скоротилася на 3039 осіб, в тому числі внаслідок природного зменшення – на 706 осіб, міграційного відтоку – на 2333 особи. Природний приріст населення у 2005 році мав місце на території Ужгородської та Хустської міськрад, Іршавського, Міжгірського, Рахівського, Тячівського та Хустського районів. Найбільше природне скорочення відбулося в Берегівському, Мукачівському та Ужгородському районах (від 275 до 307 осіб).

    Кількість народжених в цілому збільшилась на 278 осіб або 1,8%, при цьому кількість народжених в міських поселеннях збільшилася на

    386 або 6,8%, а в сільській місцевості зменшилась на 108 або 1,1%.

    Показник загальної народжуваності склав 12,6‰ і є одним з найвищих серед регіонів країни. На територіях окремих адміністративно-територіальних одиниць області він був дещо більший, зокрема, у м.Хуст (14,3‰), Виноградівському, Міжгірському, Перечинському та Рахівському районах (від 13,4 до 15,1‰). Зменшення народжуваності мало місце у м.Берегово, Великоберезнянському, Виноградівському, Воловецькому, Іршавському, Мукачівському, Свалявському, Тячівському та Ужгород-ському районах.

    Смертність в області, порівняно з відповідним періодом минулого року, зросла на 6,0%, разом з тим показник рівня смертності є одним з найнижчих серед регіонів країни і склав 13,2‰ при 16,6‰ в середньому по країні.

    Рівень смертності збільшився в усіх адміністративно-територіальних одиницях, крім Іршавського району. Найбільше зростання смертності відбулося в містах Берегово та Чоп, Берегівському, Великоберез-нянському, Виноградівському, Міжгірському та Перечинському районах, інформує "Pravda.uz.ua".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А що зробиш ,коли дома нема роботи.А кормити дитей треба.ОСЬ ТАК ЗАБОТИТЬСЯ НАШ БАТЬКО ПРО СВОИХ ЛЮДЕЙ.