ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатським "народникам" Литвин уже не потрібен!..

    19 мая 2024 воскресенье
    65 переглядів

    Сьогодні в Ужгороді на першому засіданні Закарпатської облради нового скликання оголошено заяви про створення 5-ох фракцій.Першими про створення власної фракції заявили представники Блоку Юлії Тимошенко. Її керівником названо в.о. голови облорганізації БЮТ Андрій Сербайло. Далі було заявлено про створення фракцій Блоку „Наша Україна” (керівник – Іван Балога), Партії регіонів та Соціалістичної партії (керівник – Олексій Пристая). Щоправда, схоже, для того, щоби стати повноцінною фракцією, соціалістам, котрих зараз у облраді четверо, доведеться „шукати” серед колег-депутатів ще одного прихильника соціалістичої ідеї.

    Найцікавіша подія в цьому плані відбулася стосовно депутатів, обраних до облради від Народного блоку Литвина. Бо, на відміну від інших колег, які дали своїм фракціям імена відповідних партійних блоків, колишні соратники Литвина вирішили назвати свою фракцію просто „Народною”, про що і заявив, акцентовано, її керівник Михайло Сятиня.

    Журналісти, які спостерігали за перебігом сесійного засідання, довго голову над поясненням цього факту не ламали, повідомляє "Закарпаття online". Бо й справді, причини були на поверхні: Литвин закарпатським „народникам”, керованим Сергієм Ратушняком, уже не потрібен. Мавр зробив свою справу, мавр може іти геть. А тому, аби не звужувати свою майбутню політичну перспективу, обрано „нейтральне” ім’я.

    Народна ж – вона і в Африці народна...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Зубач працює всюди - і в ЗекДУ у Феді Ващука, і в Трепортьорі, і в Слободи.... Підлизується і його беруть на роботу....

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Зубач, а ти шо заздриш їм, бо твій головний бос Федя Ващук не пройшов навіть у міську раду, і твої перспективи "надзвичайно талановитого журналіста" звужуються? Чи тобі страшно за свою дупу, бо коли Рата добереться і до ЗекДУ, в якому ти працюєш, таким продажним як ти не найдеться місця. А повір мені, що Рата не залишить просто так вуз, одним з засновників якого він був.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А при чому тут Зубач?!? У тексті є посилання на "Закарпаття online", ось до цього сайту й став свої претензії, адже хіба Зубач і там працює?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Когда в Украине введут биометрические паспорта, ведь это первый шаг к безвизовым отношениям с ЕС ???

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Закарпаття в черговий раз показало Києву і Світу, що тут уміють і самостійні рішення приймати. Позаяк, у цьому краї, здебільшого політичні опоненти, а не політичні вороги. Вибори закінчились. Принаймні на місцевому рівні. Чекати, що там і доки придумають політичні модератори в Києві, не мудро. На дворі вже кінець квітня. Старт року в Україні вже провалили. Тепер кожному регіону (а саме тут живі люди!)потрібно виживати самотужки. Центру, якщо вже не зміг прийняти системного рішення подальшого розвитку суспільства і країни, потрібно принаймні не заважати регіонам пережити цей менінгітний 2006 рік. Бо "Сонце сходить і заходить, а їсти (і юуквально також!)людям хочеться завжди".