ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородські соціалісти не згідні з рішенням Політради СПУ про розпуск міськкому партії

    02 июня 2024 воскресенье
    31 переглядів

    У вівторок, 13 червня, в обласному центрі Закарпаття відбулися збори активу Ужгородської міської організації Соціалістичної партії України. Перед початком роботи перший секретар міському СПУ Олександр Болонкін привітав з Днем народження голову первинного осередку Аранку Цугу, і приступив до ознайомлення присутніх із головною причиною зборів – Рішенням Політради СПУ від 06.06.2006.

    У вказаному документі йдеться про те, що Політрада розпускає міськком партії, і зобов’язує бюро обкому провести перереєстрацію ужгородських соціалістів. Вказане рішення було прийняте після довготривалих обливань брудом ужгородського СПУ Пристаєю О.Д, секретарем обкому, який ввів в оману членів Політради, привівши як докази надумані, перекручені факти.

    Та, як відмітив Олександр Болонкін, „Не дивлячись ні на що, ми поважаємо рішення Політради, і будемо його виконувати. Я закликаю всіх членів партії прийти і перереєструватися”

    Рішення визвало шквал невдоволення серед рядових членів партії, їм незрозуміле подібне знущання над ними, і над організацією в цілому, адже результати роботи на виборах в м.Ужгород – одні з кращих в Закарпатті та серед обласних центрів України.

    Дійсно, ні для кого не секрет, що Ужгородська міська організація Соціалістичної партії України є найпотужнішою політичною силою міста, і стоїть, як кістка в горлі іншим партіям, що ведуть боротьбу за місце під сонцем. І саме тому чиняться всі можливі і неможливі спроби, аби розвалити, знищити організацію. За подібним сценарієм вже поступили і з ужгородською Батьківщиною – спостерігається чітка і планомірна робота кукловода-народника із крісла міського голови. Саме його інтереси, інтереси свого найбільшого конкурента на виборах – Народного блоку Литвина – і обслуговують горе-соціалісти із бюро обкому СПУ, які тісно пов’язані з ним бізнесом. Та ще, якщо до цього додати обіцяні їм земельні наділи за „Варфоломієву ніч” в ужгородській організації СПУ, то цілком зрозумілими стають їх дії.

    Як зазначив у своєму виступі Олександр Доктор, „головним завданням зараз є не дати перетворити потужну парторганізацію у кишенькову партію одного з секретарів обкому. Необхідно всім згуртуватися, пережити і цю прикрість, і знову підтвердити свою силу. А щодо нібито розколу в організації, про який так багато говорять члени бюро обкому, то хіба ж це розкол, якщо від 767 членів партії відколовся один Новиков?! Та кожному заколотнику за його дії рано чи пізно воздасться”.

    Отже, до 15 липня триватиме перереєстрація членів Ужгородської міської організації СПУ. Для її проходження необхідно мати з собою партквиток та заповнити заяву за адресою вул.Боженка,4, обком СПУ.

    Михайло Задорожній, м.Ужгород.
    Ужгородські соціалісти зустрілися з Олександром Морозом
    Ужгородські соціалісти ні до чого пана Новікова не уповноважували...
    Заява Ужгородського міського комітету Соціалістичної партії України
    "Наша Україна", "Пора" і СПУ в Ужгородській міськраді підписали договір про коаліцію і передали його БЮТ (оновлено)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ох, докторішка,дохторішка. Соціалісти - молодці.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ото ж брехню надрукували!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Банду слободи,дохтора,олексюка - з возу.Хіба доктор соціаліст ? На скільки я знаю він в НДП і працював на янучарів.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Хто це пише від ужгородських соціалістів? Мабуть той, хто на ціх зборах не був.