ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чоп: Українець намагався ввезти в Україну розібрану "Хонду"

    06 мая 2024 понедельник
    43 переглядів

    Наш співвітчизник, який повертався з туристичної поїздки по Італії, намагався контрабандним шляхом ввезти на територію України мотоцикл японського виробництва.

    Під час здійснення на митному посту „Тиса” митного огляду ручної поклажі пасажирів мікроавтобуса виявилося, що у багажному відсіку під особистими речами наших туристів подорожує ще й мотоцикл марки „Хонда” з двигуном об’ємом 600 см. кубічних. „Хонда” була розібрана на запчастини, а всі деталі акуратно запаковані у чорний поліетилен та перетягнуті скотчем.

    Власник потужного транспортного засобу віднайшовся швидко. Однак у декларації, яку він заповнив перед проходженням митного огляду, мотоцикл не значився. Тому було складено протокол про порушення митних правил. Саму ж „Хонду” митники вилучили і передали для дослідження експертам, які оцінили її вартість у більше ніж 30 тисяч гривень.

    До речі, на митному посту „Тиса” цей випадок далеко не перший. З початку року тут затримано 23 мотоцикли, а останній схожий випадок трапився буквально кілька тижнів тому. Тоді до України намагалися завезти розібрану „Ямаху”.
    У Чопі реквізували контрабандну "Ямаху"
    Закарпаття: На КПП "Тиса" вилучено контрабандні мотоцикли "БМВ", "Хонда", "Сузукі"
    Закарпаття: Контрабандні мотоцикли до місця призначення не доїхали...
    Чоп: У мікроавтобусі жителя Чернівеччини виявили контрабандний мотоцикл у розібраному стані

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору