ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Припинив своє існування ще один нелегальний канал переправки мігрантів до Європи

    11 мая 2024 суббота
    57 переглядів

    Як показує практика, останнім часом серед осіб, які намагаються незаконно перетнути держкордон України все частіше з’являються вихідці з Молдови.

    Один з каналів нелегальної міграції днями нейтралізували співробітники спецпідрозділу управління СБУ в Закарпатській області. В житловому помешканні м. Ужгорода вони виявили 25 громадян Молдови. Затримано і їх співвітчизника — одного з організаторів їх нелегального прибуття в Україну.

    Як повідомляє прес-служба УСБУ в Закарпатській області, в ході з’ясування обставин перебування іноземців в прикордонному районі встановлено, що основне завдання цього 28-річного спритника полягало в забезпеченні таємності проживання „нелегалів” в будинку, а також доставки їх в подальшому до українсько-словацького кордону.

    Прямуючи з Республіки Молдова через Чернівці, іноземці висадилися на залізничній станції „Санаторій Карпати”. Звідти організатори цього вояжу автомобільним транспортом доставили їх до обласного центру. Кінцевою метою мала стати Італія.

    Оперативниками Служби безпеки проводяться заходи по встановленню інших осіб, причетних до організації каналу нелегальної міграції.

    За даним фактом слідчим відділом УСБУ порушено кримінальну справу (ч.2 ст. 332 КК України „Незаконне переправлення осіб через державний кордон України, вчинене за попередньою змовою групою осіб”). Відповідальність за даний злочин передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.
    В Киеве осужден организатор канала нелегальной миграции через Закарпатье в страны Европы

    На Закарпатті оголошено бій нелегальній міграції
    На Сумщині засуджено закарпатця — організатора каналу нелегальної міграції

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору