ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У 2016 році долар буде по 50 гривень - економіст

    16 травня 2024 четвер
    90 переглядів
    За долар можуть давати 40-50 гривень!

    Валютна нестабільність 2015 року швидше за все перейде у 2016 рік. Знеціняться більшість грошових одиниць країн світу. Тож і на гривню очікує не найкращі часи.

    Як розповів економічний експерт Любомир Шавалюк для спільного проекту”Тижня” і The Economist “Світ у 2016”, за останні півтора року вартість долара відносно кошика вільноконвертованих валют зросла на 25%. Це призвело до знецінення відносно “зеленого” грошових одиниць багатьох країн світу, зокрема й наших основних торговельних партнерів.


    Економіст зауважив, що у 2016-му грошові одиниці країн світу ще більше знеціняться, тож в Україні можна очікувати на другу хвилю здорожчання долара. За долар можуть давати 40-50 гривень!


    “Якщо додати до цього швидке й безпідставне підвищення зарплат і пенсій в Україні, то цінова конкурентоспроможність нашої продукції на глобальному ринку може знову стати низькою, якою була до кризи. Можливі наслідки цього для економіки ще не встигли стертися з пам’яті українців: погіршення платіжного балансу, новий виток знецінення гривні, проблеми банків тощо”, – сказав експерт.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору