ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Натрапивши на сигнальну міну, невідомий від прикордонників утік!

    16 мая 2024 четверг
    53 переглядів

    Незважаючи на постійні заходи з протидії контрабанді тютюнових виробів з України до країн Євросоюзу, причому з боку правоохоронців усіх суміжних країн, спроби переправити на „той бік” цигаркову продукцію не припиняються. Дуже вже спокусливими для контрабандистів є ціни на цей товар на території старих та нових членів ЄС. Причому стала тенденція до їхнього зростання протягом останніх років (ціна однієї пачки у 2-3 рази перевищує українську) спокушає до порушень кордону як простих мешканців прикордоння, так і солідних бізнесменів. Так, лише за один день, 29 вересня, співробітники прикордонного відомства перешкодили кільком спробам переправленням досить чималих партій цигарок, повідомила прес-служба держприкордонслужби України.

    Зокрема, прикордонники застави „Велика Паладь” затримали у лісі за 50 метрів від кордону двох місцевих жителів – чоловіка та підлітка, які прямували до Угорщини з 2 тисячами пачок цигарок. Власника ще 1900 пачок аналогічного товару спіймати не вдалося. Невідомий, натрапивши на поставлену прикордонниками сигнальну міну, утік до прибуття прикордонного наряду, залишивши товар напризволяще.

    Усього з початку нинішнього року співробітники Держприкордонслужби виявили близько 2,5 мільйонів пачок контрабандних цигарок.
    Чоп: Цигарки "Прилуки" у паливному баці авто "Pontiak Trans Sport"
    Закарпаття: Троє громадян Румунії намагалися переправити через кордон 21 міх цигарок "Rolson"
    Українські цигарки в Румунію — на підводі!
    Цигарки через кордон — ...на власних плечах!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Актуальная тема!