ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Справжнє диво можна побачити на Закарпатті (ФОТО)

    28 квітня 2024 неділя
    85 переглядів
    Замироточило чавунне розп’яття Ісуса, прикріплене до дерев’яного хреста

    Диво сталося 26 лютого 2004 року: в родині Тиберія та Марії Сорко замироточило чавунне розп’яття Ісуса, прикріплене до дерев’яного хреста.

    З тих пір в оселі автослюсаря та медсестри не міліє потік паломників. Їдуть з усієї області, України, сусідніх держав, Європи і навіть Австралії. Записи у книзі відгуків та численні листи свідчать: рідина, що сочиться з реліквії, має цілющі властивості.

    Запитав у господині, як користуватися миром.

    “Бог сам відкриє, я ж не лікую,- каже пані Марія.- Але, як правило, святу воду розмножують, розбавляючи її оливковою чи простою олією. Наша сім’я вживає останню.”

    Під час мого візиту до оселі Сорків тут саме знаходилась група жителів с.Минай Ужгородського району, які приїхали сюди разом з головою села Тетяною Вачилею, котра “прихопила” з собою чоловіка й доньку.

    До слова, угорські журналісти, які готували телепередачу про Кідьошське диво, взяли з собою цілющу рідину в Будапешт й передали її на дослідження в наукову лабораторію.

    Біля мироторчого розп’яття часто проводять служби Божі священики різних конфесій. Не один раз бував тут і єпископ-ординарій Мукачівської римо-католицької дієцензії Антал Майнек. Сорки мають намір запросити Його Преосвященство провести святковий молебень 26 лютого в Кідьоші з нагоди 12-річчя дива.

    Микола Горват


    ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ Неймовірні архітектурні витвори людства... Найгарніші церкви світу (ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору