ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ігор Кріль: Питання співпраці "Нашої України" з БЮТ відкрите

    23 мая 2024 четверг
    67 переглядів

    "Питання співпраці "Нашої України" із БЮТ залишається відкритим. Перехід до опозиції не означає автоматичного приєднання до цього блоку. Перш, ніж говорити про співпрацю з Блоком Тимошенко, потрібно визначити умови цієї співпраці. Практика показала, що незважаючи на спільну боротьбу у 2004 році, наші політичні сили мають відмінне бачення розвитку України. Ідеологія БЮТ – це ідеологія лівого ухилу з державницьким регулюванням економіки, а "Наша Україна" притримується ліберальної ідеології з ідеєю вільного ринку", – розповів 9 жовтня ЗІКу народний депутат, член фракції "Наша Україна" у ВРУ Ігор Кріль.

    Народний депутат України Ігор КРІЛЬ.
    Народний депутат України Ігор КРІЛЬ.

    Він також зазначив, що НУ не виключає об’єднання зусиль із будь-якою політичною силою у будь-який час, але таке об’єднання можливе лише на основі принципів національної єдності, збереження демократичних здобутків та курсу на євроінтеграцію.

    Як наголосив депутат, "Наша Україна" переходить в опозицію до Урядової коаліції та Партії регіонів, а не до всієї системи влади. Вона залишається послідовною політичною силою і продовжує підтримувати Президента Віктора Ющенка та його програму дій.

    "Наша Україна" буде активно відстежувати та контролювати всіма доступними засобами дії уряду Януковича та пропонувати альтернативні шляхи розвитку країни. "Перебуваючи в опозиції, ми будемо конструктивними. Водночас ми наголошуємо, що не дозволимо будь-кому знівелювати демократичні здобутки та змінити курс розвитку держави, – зауважив Ігор Кріль. – Для "Нашої України" курс на єднання України, на виконання Універсалу національної єдності є основою її діяльності
    Ігор Кріль: "Кайфую від того, що я є членом такої фракції!"
    Ігор Кріль: "У кожного Майдану була своя правда"
    Закарпатський нардеп переконаний, що парламент підтримає законопроект, покликаний підтримати його земляків-виноробів
    "Круглий стіл", ініційований Президентом, має призвести до компромісу між політичними силами?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ця опозиційність нагадує напіввагитність. Для виборців ми в опозиції, а самі разом з владою. Поки НУ буде "визначати умови співпраці з БЮТ", підписувати угоди та унівесали, прийдуть нові вибори і в НУ нікого нормального не залишиться, одні націоналісти та антімоскальський Рух.Ющенко вже "здав" Юлю, зараз йде "здача" Порошенка.