ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Чопській митниці затримали посилку з забороненими ліками

    02 июня 2024 воскресенье
    51 переглядів

    Поштове відправлення надіслали з Федеративної республіки Німеччини до однієї з західних областей нашої країни. Відправник офіційно задекларував каву, чай, шоколад та медичні препарати. Однак при митному огляді виявилося, що надіслані ліки заборонені до пересилання в Україну.

    У посилці поміж солодощами та кавою митники нарахували 490 пігулок медичних препаратів, які використовуються у неврології та психіатрії. Частина пігулок була упакована, решта - у конвалютах по 10 штук.

    Всі вони виготовлені на основі лікарського засобу, який Міністерством охорони здоров’я України внесений до переліку сильнодіючих. У медичних закладах ліки на його основі підлягають предметно-кількісному обліку, а у аптеках відпускаються тільки за рецептом лікаря. Пересилати у міжнародних поштових відправленнях медичні препарати, до складу яких входять сильнодіючі лікарські засоби, а також наркотичні, психотропні речовини та прекурсори не дозволяється.

    По факту порушення митних правил складено протокол, а пігулки вилучено і направлено для проведення експертизи, яка встановить відповідність їх маркування та складу.

    Прес-служба Чопської митниці.
    Чоп (Закарпаття): З Відня до Києва наркотики не доїхали
    Один громадянин Польщі намагався перевезти через кордон 80 блоків цигарок, інший — психотропні пігулки
    На Закарпатті затримали громадянку Словаччини, що намагалася збути сильнодіючі наркопігулки
    Закарпаття: Угорці поставляють нам небезпечні наркопігулки

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору