ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В оселях мешканців обласного центру Закарпаття тепла так і немає!

    18 мая 2024 суббота
    59 переглядів

    Ситуація з теплом в обласному центрі Закарпаття цього року стала чи не найгіршою за всю повоєнну історію міста - Ужгород увійшов у перші морози з холодними батареями у більшості осель. При цьому міська влада, у тому числі й міський голова Сергій Ратушняк, звинувачують у ситуації, що склалася, всіх, тільки не себе.

    Між тим, як уже повідомлялось, опалення та гарячу воду до квартир ужгородців обіцяють подати лише після стовідсоткової передоплати. Нагадаємо, що населення Ужгорода за попередні роки боргує постачальникам газу 10 млн. гривень, тож сподіватись, що люди заплатять наперед за ще не надані послуги, не доводиться.

    Міська влада спромоглася за кошти місцевого бюджету із 45 котелень запустити тільки 4. Опалюються, зокрема, лікарні та корпус УжНУ на „БАМі". Щодо опалення осель, то, як повідомив прес-секретар міського голови Ужгорода Олег Подебрій, минулої п'ятниці ДП „Газ-тепло" відмовило Ужгороду у постачанні газу. Проте, як запевняє начальник управління міського господарства Іван Крайниківський, тепло в оселях ужгородців таки з'явиться — це має відбутися саме сьогодні, 2 листопада.

    Наразі Ужгород є єдиним містом на Закарпатті та єдиним обласним центром України, який станом на 1 листопада залишався без опалення, повідомляє "Закарпаття online". Своє обурення та претензії ужгородці мали б адресувати найперше... собі. Адже бачили очі, кого мером вибирали...
    Голова Закарпатської ОДА має відповісти за тепло в Ужгороді, яке повинно з’явитися сьогодні, 2 листопада
    Ужгород: Завтра мер Ратушняк спробує запустити тепло із фундаментів неспоруджених ним котелень
    Ужгород: Як вижити, коли встановлені Ратушняком тарифи "душать"?
    Ужгород зустрічає зиму з ...обрізаними тепломагістралями!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Цитата:"Своє обурення та претензії ужгородці мали б адресувати найперше... собі. Адже бачили очі, кого мером вибирали...". Респект автору, а ще треба масово подавати в суди за невиконання договору (ті хто підписав з Уж-Тепло), тільки тоді навчимо цих знахабнілих "чиновників" за свої слова відповідати!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Диба, ти шо зовсім здурів? 70% міст України залишаються без опалення. Це типова ситуація при нинішній економічній політиці.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Це неправда!Не треба захищати непотріб.Нормальному танцюристу нічого не мішає.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    що збойники находяться в Києві. ТОЛЬКО ЗА ТРАНЗИТ НЕФТИ И ГАЗА ЗАКАРПАТЬЕ ЕЖЕГОДНО ПОЛУЧАЛО БЫ БОЛЕЕ $200 МЛН!!! Интересная арифметика! Оказывается, территория проживания русинов на юг от Карпат, согласно терминологии Сен-Жерменского соглашения, то есть нынешнее Закарпатье, только за транзит газа по своей территории должно бы получать при нынешних тарифах $150 млн. За транзит нефти по той же территории при нынешних тарифах – более $ 50 млн. ИТОГО: $200 млн. в год! И кто после этого будет говорить, что Закарпатье – дотационный регион!?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Опалення включено (і давно) в УСІХ, крім Ужгорода, обласних центрах України. Вчора Ратушняка включити опалення в Ужгороді змусив губернатор, у якого той був буквально перед прес-конференцією. І то ще подивимося, як сьогодні тепло включать, і чи всюди. З одного боку Ратушняк не хоче включати тепло, бо локальні котельні, які мали запрацювати ще 15 жовтня, не готові, і, крім того, в такий спосіб можна зекономити на людях. З іншого ж - морози підпирають...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вже добре заробив на калориферах. Запасайтеся! Поки нами керує такий мер.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    У нас вже з`явилися електроконвектори. Ось хоч якесь вирішення проблеми. Вони кращі за каміни і економніші.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ратушняк специально распустил слухи что центральное тепловодоснабжение будет ликвидировано. Все работі по установке автономніх котелен віполняют фирмі Сергея Николаевича. Установлено 5000 автономок Ратушняк заработал лично из 750000$ третью часть!!! Все работы координируються нач управления жкх горисполкома - госслужащий!!!Он же приносит деньги Ратушняку. Я думаю что господин Балога - младший в доле...раз зная про этот беспредел - молчит! Правда господин Диба?!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Развели ужгородцев как лохов.Ха ха ха голосуйте за Рату!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    У село ідіть варуські, у село.А там ватри мож накласти.Ви і так нехрена не робите окроме торговлі на базарі та вожіня бензину з цігаретликами через границю.