ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Всі подробиці кримінальних розбірок у Мукачеві. З'явилися фото пораненого наркоторгівця "Мучо" (ВІДЕО, ФОТО)

    28 квітня 2024 неділя
    85 переглядів
    Тіло пораненого лежить відразу поруч з боковим входом на подвір’я школи

    Як ми повідомляли, сьогодні, 12 березня, на одній з вулиць міста Мукачева – стріляли.

    Повідомлення про інцидент надійшло до Мукачівського відділенні поліції близько 13.00 год. о по вул. Молодіжній (мікрорайон «Пентагон») в Мукачеві чутно постріли.


    На місце одразу виїхали патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група. Як на місці з’ясували правоохоронці, чоловік 1984 р.н., мешканець цього ж мікрорайону, одержав вогнепальне поранення в ногу. Поряд із ним лежала граната із запалом.


    Поліцейські огородили місце злочину та викликали експертів-вибухотехніків. Вони і знешкодили вибуховий пристрій. Наразі вибуховий пристрій, гранату, ззовні схожу на "РГД-5", передано на експертизу.


    Потерпілого мукачівця госпіталізували в Мукачівську ЦРЛ для надання медичної допомоги.


    Як прокоментувала ситуацію нашому виданню речниця Мукачівського відділення поліції Євгенія Красилинець, стан потерпілого лікарі оцінюють як важкий, є загроза життю. Молодий чоловік втратив багато крові, поранення складне – кулею зачепило стегнову вену. Наразі лікарі Мукачівської ЦРЛ борються за його життя, поранений знаходиться на операції, додатково викликали нейрохірурга.


    Йому було зроблено переливання крові, кровообіг повернуло, але постраждалий знаходиться у комі. Його під'єднано до апарату штучної підтримки. Одного разу вже була зупинка серця, але його реанімували.


    Тривають першочергові слідчі дії та оперативно-розшукові заходи щодо встановлення всіх обставин даного інциденту, а також проводяться заходи щодо встановлення осіб, які скоїли дане кримінальне правопорушення.


    Відомості за даним фактом внесені в ЄРДР за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Замах на вбивство). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 15 років.


    Також стало відомо, що поранений мукачівець має кримінальне минуле – раніше судимий за зберігання наркотиків, у даний період відбував умовне покарання.


    За неофіційною інформацією від правоохоронців, поранений учасник інциденту фігурує у справах по наркоторгівлі і має прізвизько "Мучо". Це, наразі, і є пріоритетною версією првоохоронців.


    Очевидець подій, який зізнається, що бачив фрагменти, відреагував на звук пострілів.


    Співрозмовник редакції на правах анонімності підтвердив, що дійсно одні з учасників стрілянини були на авто, але на якому саме – не береться стверджувати, лише, що це була іномарка.


    На фото також видно, де лежить тіло пораненого – відразу поруч з боковим входом на подвір’я школи, де саме йшли заняття.


    Також помітно, що на дорозі вже стоять обмежувальні ковпаки, що є підтвердження прибуття поліції. Водночас, у кадрі також помітно кілька людей у цивільному на місці злочину. Ймовірно, це оперативники, які прибули на місце інциденту швидше за швидку.





    Як ми раніше повідомляли, У Мукачеві в упор розстріляли наркоторговця "Мучо" з гранатою в руці (ВІДЕО, ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору