ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті моніторять ситуацію з заборгованістю по заробітній платі

    11 мая 2024 суббота
    47 переглядів

    У четвер, 9 листопада, в Ужгороді заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Іван Качур провів селекторну нараду з питань погашення заборгованості по заробітній платі за участі голів райдержадміністрацій, міських голів, начальників окремих структурних підрозділів облдержадміністрації, представників прокуратури.

    Зазначалося, що станом на 1 листопада заборгованість становить 1728,2 тис. грн. і за місяць скоротилася на 262,7 тис. грн., або 13,2%. Із 14 адміністративно-територіальних одиниць, що мали заборгованість на економічно активних підприємствах, 3 – повністю ліквідували борг.

    Скоротилась також заборгованість із виплати зарплати у 7 адміністративно-територіальних одиницях. У зв’язку з тим, що термін подачі звітів в органи статистики повністю не закінчився 10 листопада буде ще раз проаналізовано заборгованість по зарплаті на проблемних підприємствах.

    Згідно розробленого графіка чергове засідання обласної комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соцвиплат відбудеться 29 листопада ц.р.

    Дано доручення активізувати роботу щодо перевірки фінансово-господарської діяльності підприємств-боржників, виконання ними графіків погашення заборгованості, повідомляє офіційний сайт Закарпатської облдержадміністрації.

    Завтра влада розповість про ситуацію з виплатами зарплат на Закарпатті
    Закарпаття попереду всієї України — за темпами збільшення боргів по зарплаті
    Ужгород, Берегово, Мукачево та Хуст "кульгають" на доходи

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору