ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

87-річний американський листоноша є біологічним батьком 1300 дітей!

    28 квітня 2024 неділя
    69 переглядів
    Листоноша користувався схожістю з популярним співаком тієї епохи Джоном Кешем

    В результаті 15-річного розслідування з використанням методів аналізу ДНК і опитувань/свідчень тисячі людей, з'ясувалося, що 87-річний листоноша на пенсії є біологічним батьком 1300 дітей в містечку і околицях. І цифра ця, швидше за все, набагато вища.

    Діло було в 60-і роки, контрацептиви не були широко поширені, а жінки в основній масі були домогосподарками і по-звірячому нудьгували на самоті за домашньою роботою. Молодий листоноша поєднував приємне з робочим обовязком, швидко і за обопільною згодою запліднюючи жінок під час доставки пошти.

    Секретом його успіху, крім молодості та щоденної появи на порозі, була схожість з популярним співаком тієї епохи Джоном Кешем, якого він імітував так успішно, що багато жінок з радістю обманювалися, що це і справді знаменитий співак.

    Початком розслідування став запит приватного детектива від двох не пов'язаних між собою людей - знайти їх біологічних батьків. Після того, як батьком виявився один і той же чоловік - листоноша - в епоху, коли банків - сперми ще не було, детектив зацікавився і розширили свої пошуки, результатом чого після 15 років розслідування і отримали цифру 1300.

    Сам чемпіон-запліднювач не відчуває жодної провини або незручності, відзначаючи, що він не такий дурень, щоб відмовляти жінкам, зацікавленим у швидкій і необтяжливій близькості.

    Всі 1300 позашлюбних нащадків не бажають ні розголосу, ні судового розгляду, з цілком зрозумілих причин небажання викривати своїх матерів і вносити конфлікти в сім'ї своїх батьків.

    Нагадаємо, Кілька хвилин тому авіаносець США "Гаррі Трумен" зайшов у Львівський морський порт!!! (ВІДЕО, ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору