ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські ветеринари виграли 780 тисяч євро від ЄБРР на створення ультрамодерної лабораторії

    05 мая 2024 воскресенье
    41 переглядів

    Закарпатське управління ветмедицини виграло тендер, за яким Європейський банк реконструкції та розвитку профінансує створення суперсучасної лабораторії, вартістю близько 780 тисяч євро, яка зможе контролювати всю тваринницьку продукцію, що ввозитиметься до України через контрольно-пропускні пункти Закарпаття.

    Про це на брифінгу в Ужгороді 6 лютого повідомив начальник управління ветеринарної медицини Закарпатської облдержадміністрації Юрій Садварі.

    Уже розпочато роботи по обладнанню приміщення для цієї лабораторії, які повинні бути закінчені до 1 червня цього року. Для цього потрібно знайти 650 тисяч гривень, адже європейці мають особливі вимоги навіть до складу штукатурки, якості сантехнічної плитки та всього іншого по обладнанню приміщення.

    Також наші ветеринари постійно лобіюють перед Державним департаментом ветеринарної медицини, аби служба держветконтролю на кордонах у нашій області підпорядковувалась обласному управлінню, а не Львівській регіональній службі, бо вплинути на працівників цієї структури вони не можуть, що робиться на кордонах достеменно не знають, а від влади «на горіхи», у випадку чого, отримують добряче, повідомляє "Zakarpattya.net.ua" з посиланням на ЗІА "Простір".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору