ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Електричка залишила 69-річну жінку без обох ніг...

    29 апреля 2024 понедельник
    51 переглядів

    Шістдесятидев’ятирічна жителька Закарпаття Ніна Шелевер поверталася з міста від доньки додому у село. Планувала, як завжди, їхати дизельним потягом. Поїзд на станції стояв із відчиненими дверима.

    Коли жінка спробувала увійти він рушив, защемивши при цьому руку. Ноги старенької сповзли на колію. Ніна Василівна пригадує, коли потяг таки зупинився на допомогу не прийшов жоден із залізничників.

    Якби не цементники, пані Ніна померла б від втрати крові. Звичайні робітники допомогли перев’язати рани й були біля жінки поки не приїхала швидка.

    Жінка переконана, усе сталося через недбалість залізничників. Ті кажуть, пенсіонерка винна сама, вона порушила правила поведінки на пероні.

    Начальник станції каже, у тому, що сталося винна жінка. Вона порушила правила поведінки на пероні, ще й переплутала двері із проймою між вагонами.

    Про те, що двері потягу не зачиняються вчасно підтверджують пасажири.

    Аби судитися із залізницею у пані Ніни немає свідків та матеріальних можливостей. Ще й начальник станції наголошує – жінка не мала головного проїзного документа – квитка.

    Якби того злощасного дня пані Ніна взяла квиток, вона могла б претендувати на матеріальне відшкодування від залізничників.

    Донька Ніни Василівни каже, лікування мами коштувало п’ять тисяч гривень. Аби вона знову ходила потрібні протези вартістю десять тисяч умовних одиниць. Родина таких коштів не має, інформує "НТН".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору