ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Голова СБУ підтвердив існування листів, які свідчать про дестабілізацію політичного життя в Закарпатті

    16 квітня 2024 вівторок
    110 переглядів
    Голова Служби Безпеки України Василь Грицак.

    Василь Грицак підтвердив існування листів, які було здобуто хакерами при зломі пошти помічника президента Росії Владислава Суркова.

    Про це він повідомив на брифінгу в Одесі.

    «Я можу підтвердити, що такі листи існують. Так званою «Кіберхунтою» було здобуто ці матеріали. Зараз ці матеріали досліджуються в СБУ», – сказав керівник відомства.

    Він зазначив, що ці листи за багатьма пунктами майже збігаються з листами, які українськими спецслужбами було вилучено в процесі слідчих дій. Зокрема, при документуванні спроби дій щодо федералізації Закарпаття – створення псевдореспубліки в Закарпатській області.

    «І відомості, які є в цих листах, і які було здобуто «Кіберхунтою», надзвичайно схожі. Тобто методи виконання всіх цих речей – на ті документи, які офіційно фігурують у матеріалах кримінального провадження», – сказав голова СБУ.

    Нагадаємо, що група українських хакерів заявила, що зламала електронну пошту помічника президента РФ Владислава Суркова, і оприлюднила копії документів, в яких викладаються заходи щодо дестабілізації політичного життя в Україні, наслідком чого мають стати дострокові парламентські і президентські вибори.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору