ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Троє громадян Угорщини позбулися своїх автівок, якими перевозилися майже 400 контрабандних блоків цигарок

    14 мая 2024 вторник
    42 переглядів

    На Закарпатті на митному посту „Тиса”, що тна українсько-угорському кордоні, троє громадян Угорщини позбулися своїх автомобілів, у яких митники виявили майже 400 блоків цигарок, які незаконно переміщувалися через митний кордон України.

    Для перетину кордону усі ці громадяни обрали „зелений коридор” – спрощену схему митного контролю, тим самим задекларувавши, що не мають заборонених для перевезення предметів. Однак при проведенні митно-прикордонного контролю в автомобілях було виявлено приховані тютюнові вироби.

    Власник „Фольксвагена” заховав 778 пачок цигарок у запасне колесо, водій „Деу” „нашпигував” більш ніж 2 тисячами пачок спеціально виготовлені тайники під нижньою частиною одного із сидінь салону та у днищі багажника автомобіля, прикрив їх металевими пластинами та замаскував декоративною обшивкою. Водій „Пежо” заховав 890 пачок цигарок у спеціальному тайнику за спинкою заднього сидіння.

    За даними фактами складено протоколи про порушення митних правил. Цигарки, загальною вартістю понад 6000 гривень, вилучено. Проте іноземні громадяни позбулися ще й своїх автомобілів, оскільки вони використовувалися для приховування предметів контрабанди. Вартість вилучених транспортних засобів становить 179 939 гривень, повідомляє прес-служба Держмитслужби України.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору