ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: На митному посту "Тиса" в українця вилучили вилучили внтажівку "Рено" і причеп через ...цигарки!

    14 мая 2024 вторник
    41 переглядів

    Причиною, з-за якої під час митно-прикордонного огляду працівники Чопської митниці вилучили у нашого співвітчизника вантажний автомобіль «Рено» та причіп, стали цигарки українського виробництва.

    «Маrlвоrо» у червоній та білій упаковці водій перевозив через митний пост «Тиса» серед особистих речей і в конструктивних порожнинах стійок вантажівки та причепа. Щоб дістатися до схованки довелося демонтувати металеві пластини, які імітували дно стійок.

    Тютюнових виробів у автомобілі митники виявили не надто багато — 580 пачок на суму 2 230 гривень. А от вартість вантажівки з причепом значно більша і складає 56 тисяч гривень. Крім того фірма, якій належить транспортний засіб, з-за необдуманих дій свого працівника понесла значні фінансові збитки.

    Автомобіль віз до однієї з європейських країн понад 20 тон вантажу, який тепер доведеться доставляти іншим транспортним засобом. Згідно протоколу про порушення митних правил тютюнові вироби та транспортний засіб вилучено до рішення суду, повідомили ЗІА "Простір" з прес-служби Чопської митниці.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору