ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Прокуратура офіційно повідомила про обшуки в мерії м. Ужгород

    28 березня 2024 четвер
    108 переглядів
    Депутати за 20000 грн. не дадуть вам землю навіть під собачу будку

    Працівниками прокуратури Закарпатської області спільно з співробітниками спецпідрозділу «К» УСБУ УСБ України викрито корупційну схему одержання неправомірної вигоди службовими особами Ужгородської міської ради за посередництва фізичних осіб, інформує Прес-служба прокуратури Закарпатської області


    Заступник мера Ужгорода Цап заявив, що не отримував хабар і не переховувався


    Попередньо встановлено, що неправомірну вигоду посадовці міськради отримували за сприяння у позитивному вирішенні «земельних питань», які виносилися на сесію Ужгородської міської ради.

    Наразі затримано посередника під час одержання частини неправомірної вигоди у сумі 20 тис.грн.

    У рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.3 ст. 368 КК України — одержання неправомірної вигоди службовою особою, на підставі ухвали слідчого-судді на даний час тривають обшуки у приміщенні Ужгородської міської ради, а також житлових приміщеннях окремих співробітників Ужгородської міської ради.

    ***
    Коментар міського голови Ужгорода Богдана Андріїва щодо сьогоднішніх подій у приміщенні міськради

    – Сьогодні у кількох кабінетах міськради проводили слідчі дії працівники правоохоронних органів. З чим саме це пов’язано, я наразі, як і напевно більшість ужгородців, дізнався лише з повідомлень офіційного сайту прокуратури області та з інформацій журналістів, які були на брифінгу заступника обласного прокурора. Зазначу тільки, що і я, і міська рада працювали сьогодні в звичному режимі, за планом, провели засідання виконкому, завтра буде засідання сесії міськради. Інших подробиць я поки не знаю, правоохоронці проводили роботу в межах своєї компетенції, їм ніхто не перешкоджав, безпосередньо у мене в кабінеті ніяких слідчих дій не проводили. Наскільки знаю, підозру у вчиненні злочину нікому поки не оголошено. Ми готові всіляко сприяти роботі правоохоронців у встановленні об’єктивності.

    ***
    Дуже цікаво, яке питання збиралися вирішувати на сесії за 20000 гривень .... Вони за ці гроші не дадуть вам землю навіть під собачу будку.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі