ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Шість вагонів-платформ потягу "Ужгород-Конюхів", що зійшли з рейок і перекинулися на львівській Сколівщині, були завантажені секціями залізничної колії

    29 апреля 2024 понедельник
    54 переглядів

    В 00:30 29-го квітня на Львівській залізниці, на залізничному перегоні Мукачево–Лавочне, що у Сколівському районі Львівщини, під час проходження колійноукладального потягу № 5762 у складі 19 вагонів, який прямував за маршрутом Ужгород–Конюхів, зійшли з рейок дев’ять вагонів-платформ, завантажених секціями залізничної колії, з них шість перекинулися.

    При цьому були пошкоджені 300 метрів залізничного полотна та дві електроопори. Жертв і постраждалих немає. Рух поїздів аварійною ділянкою припинений, поїзди здійснюють рух по об’їзному маршруту через станцію Самбір-Сянки.

    Станом на ранок 29-го квітня 2 вагони поставлені на рейки, тривають відновлювальні роботи щодо підняття і постановки інших вагонів, ремонт пошкодженої залізничної колії та контактної лінії. Їх ведуть два відновлювальні поїзди та 150 робітників Львівської залізниці.

    Причина аварії встановлюється. На місці працювала опергрупа Головного облуправління МНС, повідомили в прес-службі МНС України.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору